Costel Gâlcă, DECLARAŢIE PENIBILĂ după ELIMINARE

Costel Gâlcă a declarat după eliminarea Stelei că bulgarii l-au faultat intenţionat pe Cristi Tănase, care a ieşit de pe teren în minutul 5. Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, fiind eliminată, la penalty-uri, de Ludogorets.

28 aug. 2014, 05:47
Costel Gâlcă, DECLARAŢIE PENIBILĂ după ELIMINARE

„A fost o seara foarte neplacuta pentru mine, personal. Credeam in victorie, credeam ca vom rezolva meciul din prima repriza, dar nu s-a putut. Am facut o prima repriza buna, dar incetul cu incetul am venit mult mai jos cu echipa si le-am dat posibilitatea sa-si creeze ocazii.

E o lovitura foarte mare pentru noi toti, dar trebuie sa ne refacem pentru campionat si Europa League.

Tanase stiam ca nu e refacut, dar el a incercat sa joace. Intrarea asupra sa a fost intentionata. Ma asteptam sa-l schimbam, dar nu asa de repede.

Aveam nevoie de jucatori, dar eu vreau sa-i felicit pe cei pe care ii am la ora actuala. Pentru mine, personal, sunt niste eroi.

Cand a intrat Moti in poarta era greu sa mai credem ca putem pierde calificarea, dar la penalty-uri se poate intampla orice. La un jucator de camp, penalty-urile trebuiau batute undeva jos.

Am discutat cu fanii, sunt nemultumiti, in primul rand pentru rezultat, apoi pentru ca nu au fost adusi jucatori. Dar daca rezultatul era pozitiv, restul se uitau”, a spus Galca la Dolce Sport.