Costi Ioniţă, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Mihai Trăistariu: „Nu mi se pare etic…”

Un nou scandal a izbucnit în showbiz şi este pe cale să degenereze! Personajele principale ale noului scandal sunt Costi Ioniţă şi Mihai Trăistariu. Mai exact, Costi Ioniţă pune la îndoială dragostea imensă pentru animale a lui Mihai Trăistariu, lucru ce l-a deranjat enorm pe fostul finalist la Eurovision.

RomaniaTV.net
14 iul. 2015, 12:42
Costi Ioniţă, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Mihai Trăistariu: „Nu mi se pare etic…”

Costi Ioniţă susține că fostul său coleg, Mihai Trăistariu este iubitor de animale doar la nivel declarativ, şi asta pentru că el nu se poate abţine de la a mai mânca carne, acţiune care nu ar trebuie îndeplinită de iubitorii de animale, informează ziarulring.ro.

ŞOCANT! Mihai Trăistariu s-a deghizat în Iisus Hristos: „Nu-mi vine să cred că sunt eu” FOTO

Recent, într-un schimb dur de replici, Costi Ioniţă a declarat că: „Trăistariu salvează animalele. Bravo lui! Dar nu mi se pare etic să le omori ca să mănânci. Să renunţe la carne dacă iubeşte animalele, astfel salvează multe alte animale”.

Fiindcă nu putea rata ocazia de a-i oferi o replică fostului coleg, Mihai Trăistariu a spus că: ” Am fost vegetarian ca semn de protest atunci când s-a dat legea cu eutanasierea câinilor. Acum însă am revenit la carne la sugestia antrenorului meu de fitness, care mi-a spus că nu pot face muşchi din salate şi fasole. Voi renunţa din nou la carne când nu îmi va mai păsa de cum arăt. Acum e mai important corpul meu!”.

Citeşte şi  Costi Ioniţă, la cea mai populară emisiune din SUA, cu tricolorul pe piept VIDEO