Costi Ioniţă, părăsit pentru Florin Peşte. Artista a înlocuit-o pe Delia în N&D: „Am vrut o schimbare”

Costi Ioniţă, părăsit pentru Florin Peşte. Dya, cântăreața care a înlocuit-o, la un moment dat, pe Delia Matache în trupa N&D, are acum propriul său proiect muzical. Tânăra a simțit nevoia să facă o schimbare mare în carieră.

26 apr. 2023, 10:11
Costi Ioniţă, părăsit pentru Florin Peşte. Artista a înlocuit-o pe Delia în N&D: „Am vrut o schimbare”
Costi Ioniţă, părăsit pentru Florin Peşte

Costi Ioniţă, părăsit pentru Florin Peşte. Dya a cântat timp de doi ani cu Nick în trupa N&D, datorită lui Costi. După doi ani, a decis să facă o schimbare şi s-a lansat în muzica de petrecere, gen pe care îl abordează acum.

Citeşte şi: Costi Ioniță s-a facut de râs pe TikTok! Ne otrăvesc ăștia cu dârele albe de la avioane VIDEO

Costi Ioniţă, părăsit pentru Florin Peşte

Da, l-am ”părăsit” pe Costi Ioniță pentru Florin Pește (n.r.: râde). Acum, la modul cel mai serios, mă bucur de tot ce am reușit să construiesc alături de Costi. Este un om pe care îl apreciez în continuare foarte mult.

Trecerea la Florin Pește a fost pentru că am vrut o schimbare în carieră. De la muzică pop am dat-o în muzică de petrecere. Vorba aia, românilor le place să petreacă și stilul ăsta am văzut că e tot mai căutat. A fost, cumva, și un pariu cu mine, că pot să fac asta”, a dezvăluit Dya, pentru Fanatik.ro.

Artista e căsătorită de doi ani cu un ofițer de la Poliția de Frontieră, motiv pentru care locuieşte la Vatra Dornei, acolo unde are şi o şcoală de canto la care sunt înscriși peste 100 de copii, de toate vârstele.

M-am căsătorit în 2021, nu mai sunt domnișoara Prepeliță, cum mă știa toată lumea, asta e pentru Neața, special, că m-au înnebunit cu cuibul de prepelițe. Sunt doamna Costeliuc acum. Au cântat la nuntă o groază de prieteni: Alex de la Orăștie, Iuliana Beregoi, Liviu Teodorescu, cu care mă știu de ani buni.

Am ajuns la Satu Mare și Vatra Dornei, pentru că eu m-am căsătorit. Soțul meu e ofițer la Poliția de Frontieră, el neavând nicio treabă cu domeniul meu artistic. Mă înțeleg foarte bine cu el. Suntem un cuplu extrem de fericit, chiar nu am nimic să îi reproșez. De când ne știm, parcă și tonusul meu e diferit.

Pe lângă dorințe mari pe plan muzical, mi-aș dori foarte mult să am și un copil. Îmi doresc un bebe mai ales de când am văzut că prietenul meu, Liviu Teodorescu, va deveni tătic. Mă bate și pe mine gândul să devin mamă. Deocamdată, mă ocup de cei mici la școala de canto. Dar, cine știe, poate va veni ziua când o să îl strunesc chiar pe copilașul meu!”, a mai mărturisit ”fata” lui Costi Ioniță.