Costi Ioniță s-a facut de râs pe TikTok! Ne otrăvesc ăștia cu dârele albe de la avioane VIDEO

Costi Ioniță s-a arătat contrariat de dârele albe lăsate în urmă de avioane pe cer. Celebrul compozitor de muzică a postat imaginile pe TikTok, iar clipul a devenit viral.

27 dec. 2022, 12:35
Costi Ioniță s-a facut de râs pe TikTok! Ne otrăvesc ăștia cu dârele albe de la avioane VIDEO

Costi Ioniță a postat un video pe pagina sa de TikTok, acolo unde le-a prezentat fanilor săi dilema pe care o are în ceea ce privește urmele lăsate în urmă de avioane.

Deși oamenii de știință spun că aceste dungi albe se formează atunci când avioanele zboară printr-un aer foarte rece şi umed, celebrul artist are o altă viziune și a împărtășit-o cu fanii săi.

„Bă, fraților, nu e teoria conspirației, dar ceea ce o să vedeți, e jale. Ce Dumnezeu aruncă ăștia în halul ăsta, așa de mult, nu înțeleg. E jale!”, a spus cântărețul.

Citiți și: Costi Ioniță, mesaj pentru români: „Fraților, plătiți cu bani cash, ca să rezistăm!”

Costi Ioniță: „Jale mare asupra Bucureștiului”

@costi Aruncă ăștia direct pe noi .. #fy #fyp #viral #costi #fortza ♬ Dead silence soundtrack remixed version – Ofail Nadeem

Costi Ioniță nu este singurul care a avut această dilemă despre dârele albe de pe cer.

Deputatul Mihai Lasca a trimis recent o solicitare către Autoritatea Aeronautică Civilă, în care a cerut să i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer”, lăsate în urmă de avioane, însă instituția a avut un răspuns ironic la adresa sa.

Politicianul a vrut să ştie „care este scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”. Autoritatea îl invită pe Mihai Lasca să folosească un cod QR pentru a accesa niște explicații în limba engleză de pe site-ul NASA.

„Prin prezenta, în calitate de deputat, cât și de membru în Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții, ca urmare a numeroaselor sesizări din partea cetățenilor României, VĂ SOLICIT să comunicați următoarele: mai mulți cetățeni mi-au trimis înregistrări video cu privire la faptul că pe cer, deasupra și în imediata apropiere a zonelor în care aceștia locuiesc, se aflau foarte multe „linii albe cu o lungime considerabilă”, care persistau ore întregi, fără a se disipa în anumite zone cu o putere deloc neglijabilă.

În consecință, vă solicit să comunicați dacă aveți cunoștință despre aceste „linii albe de pe cer”, ce reprezintă acestea și ce substanțe chimice conțin. De asemenea, vă solicit să comunicați scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”, a scris Mihai Lasca în solicitarea adresată AACR, la finalul lunii octombrie.

Autoritatea Aeronautică Civilă, mesaj  ironic la adresa deputatului Mihai Lasca

Instituția îi recomandă să acceseze coduri QR, aluzie la conspirațiile potrivit cărora oculta mondială urmărește controlul populației prin codurile QR.

„Stimate domn,

Ca răspuns la solicitarea dumneavoastră, transmisă prin corepondență electronică, înregistrată la AACR, și având în vedere îngrijorările cu privire la fenomenul contrails de care am luat la cunoștință, în scopul unei mai bune informări și cunoașteri, vă comunicăm că, la data de 13 octombrie 2022, AACR a publicat voluntar pe Facebook o serie de materiale menite să ajute la clarificarea acestui subiect.

Acestea pot fi accesate prin scanarea următoarelor coduri QR. Vă mulțumim pentru atenția pe care o acordați în privința îngrijorărilor exprimate de cetățeni”, i-a transmis AACR deputatului, potrivit digi24.ro

Deputatul a fost profund deranjat de răspunsul primit și a revenit cu un e-mail plin de greșeli gramaticale transmis directorului general al Autorității, în care se arată indignat că i s-a cerut să citească articole în limba engleză.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai în cunoscuți producători muzicali din Româmia și reușește să creeze hit după hit. În ultima perioadă, artistul a obținut un succes colosal cu piesa „Go Down Deh”, care a ajuns cel mai ascultat cântec reggae în lume.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de COSTI (@costiofficial)

Citiți și: Autoritatea Aeronautică civilă i-a răspuns deputatului Mihai Lasca, care a întrebat în mod oficial ce sunt „liniile albe de pe cer”