Costi Ioniţă pleacă în altă ţară. „La revedere, România! O să-mi fie dor de tine!”

Costi Ioniță, 43 de ani, a luat o decizie fără precedent în plină pandemie de Covid-19 şi a anunţat că va pleca din România.

12 oct. 2021, 19:07
Costi Ioniţă pleacă în altă ţară. „La revedere, România! O să-mi fie dor de tine!”

Costi Ioniţă pleacă în altă ţară. „La revedere, România! O să-mi fie dor de tine!”. Costi Ioniță a avut nenumărate proiecte muzicale de succes, dar acum a făcut un anunţ cu care şi-a surprins fanii.

Costi Ioniţă pleacă în altă ţară. „La revedere, România! O să-mi fie dor de tine!”

Costi Ioniță a decis că a venit momentul să părăsească România. Într-o postare pe contul personal de socializare, acesta a anunțat că a plecat spre Miami, acolo unde are alți prieteni buni, artiști internaționali, precum Shaggy, cel cu care s-a și revăzut. „La revedere, România! O să-mi fie dor de tine, indiferent de orice”, a scris Costi Ioniță pe Facebook.

Costi Ioniţă este vegetarian de 9 ani. Motivul pentru care nu mai consumă carne: „A fost un semn pentru mine”

Artistul a mai fost plecat peste Ocean, dar în 2019 a decis să se reîntoarcă în România. La acel moment, alături de regizorul Alex Ceaușu, cântărețul a înființat un proiect nou: o casă de producție. „Ne bazăm pe toată experiența noastră de peste 15 ani în domeniu, cunoștințele și relațiile. Labelul se numește Forzza Music, iar canalul de Youtube are deja 500.000 de subscriberi!”, declara Alex Ceaușu. La rândul său, Costi Ioniță declara că vrea să promoveze artiști talentați, aducând inovație în industria muzicală din România: „Vom promova artiști foarte talentați și vom încerca să aducem în industria muzicală mai multă lumină și pozitivitate prin proiectele noastre! Primul proiect pe care îl lansăm este trupa formată din patru super fete talentate, super voci!”.