Costi Ioniţă este vegetarian de 9 ani. Motivul pentru care nu mai consumă carne: „A fost un semn pentru mine”

Costi Ioniţă este vegetarian de 9 ani. Artistul a vorbit despre motivul pentru care nu a mai consumat carne, însă nici produse lactate sau ouă. Un medic a fost cel care i-a făcut această recomandare, în urma unor probleme de sănătate pe care le-a avut.

24 mart. 2021, 21:54
Costi Ioniţă este vegetarian de 9 ani. Motivul pentru care nu mai consumă carne: „A fost un semn pentru mine”
Costi Ioniţă este vegetarian de 9 ani

Costi Ioniţă este vegetarian de 9 ani. Cântăreţul a povestit că această decizie l-a salvat de la moarte, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Medicul care s-a ocupat de starea lui i-a recomandat să nu mai mănânce carne, iar el i-a urmat sfatul.

Citeşte şi: Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămână

Costi Ioniţă este vegetarian de 9 ani

Sunt vegan de doi ani şi vegetarian de nouă ani – n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta, nu ştiu dacă mai ajungeam aici. Am avut probleme de sănătate şi un doctor chirurg foarte cunoscut, de la noi din ţară, mi-a zis „nu mai mânca carne, dacă vrei să te refaci şi dacă vrei să treci de această vârstă”. Ăsta a fost un semn pentru mine”, a spus Costi Ioniţă, în emisiunea Chefi la Cuție, de la Antena 1.

“Mama are 77 de ani, și ea este vegană(…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului”, a spus acesta la Chefi la cuţite.

Costi Ioniţă a dezvăluit cine ar putea câştiga Survivor România 2021

Costi Ioniță a fost printre primii concurenți eliminați din echipa Faimoșilor de la Survivor. Nu și-a dorit marele premiu, însă a făcut dezvăluiri despre posibilii câștigători.

Echipa Faimoșilor i-a propus pentru eliminare pe Costi Ioniță și Roxana Nemeș. Zanni, cel mai iubit concurent a fost votat de telespectatori, așa că a avut dreptul să propună la rândul său un coleg pentru eliminare. El a ales-o pe Alexandra Stan. După ce a aflat decizia telespectatorilor, Costi Ioniță și-a îmbrățișat colegii, și-a luat rămas-bun și a mărturisit că a trăit o experiență unică.

Costi Ioniță crede cu tărie că în marea finală vor ajunge Culiță Sterp și Jador. În opinia artistului, cei doi sunt cei mai puternici concurenți din cadrul competiției. Aceștia par să reziste cu bio condițiilor și încercărilor grele din Republica Dominicană.

Survivor este un show surpriză. Culiță și Jador ar trebui să fie în finală. Care va câștiga, nu știu, pentru că ambii sunt foarte buni și puternici”, a dezvăluit Costi Ioniță.