Costi Ioniță și-a ieșit din minți, după ce a văzut ce e în Thassos: „Uitați ce mizerabilă este apa”

La fel cum au făcut mulți dintre români, Costi Ioniță a fost în vacanță, în Grecia. Celebrul compozitor a rămas foarte dezamăgit de ce a găsit în Thassos.

29 iun. 2022, 14:20
Costi Ioniță și-a ieșit din minți, după ce a văzut ce e în Thassos: „Uitați ce mizerabilă este apa”

El a postat în urmă cu 4 zile, pe 24 iunie, filmări de la malul mării, din Thassos, în care își exprimă nemulțumirea față de mizeria pe care ar fi găsit-o acolo.

Costi Ioniță este revoltat de condițiile găsite pe plajele din Grecia

Costi Ioniță precizează că a ajuns în Grecia din greșeală dar îmn mod normal, preferă stațiunile de pe litoralul românesc.

„Fraților, sunt în Grecia, la mare, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, altfel, tot la noi, la România aș fi venit. Forță, România!”.

Citește și: Costi Ioniţă, experienţe SF cu maşinile electrice: „Au directă conexiune cu satelitul. Să mă lase activiştii că-s green. E aer destul, bate crivăţul”

„E mizerabilă tare de tot, mi-e și silă să intru în ea”, spune într-o altă filmare, referindu-se la apa mării.

„Aici suntem în Thassos, Massos, figuri fine, altceva. Uitați-vă mizeria. Tot România și litoralul românesc sunt forță”, a spus Costi Ioniță pe Tik Tok.

Ce reacții a stârnit postarea de pe Tik Tok a lui Costi Ioniță

În comentarii, cei mai mulți îl contrazic, iar unii spun că este posibil să fi fost o furtună în larg. „Îți doresc să mergi doar în România și noi restul, doar în Grecia!”

„Am fost în Thassos și este superb! nici gând să fie așa apa.”

„Cu tot respectul, ai greșit poate stațiunea pe insula dar Grecia este o țară frumoasă și cu locuri minunate.”

„Nu te pui cu forța naturii, când curenții sunt foarte puternici automat apă este foarte tulbure, am fost și eu acolo și nu compari aceste plaje.”

„Nu știu unde ești dar eu abia m-am întors din Grecia și te contrazic. Apa ca lacrima, până la 2 m în jos vedeam!!! Și am fost pe mai multe plaje.”

Citește și: Costi Ioniță şi iubita cu 23 de ani mai tânără decât el s-au despărţit! Motivul banal pentru care şi-au spus „Adio!”

„Au zis că urmează să schimbe apa, dar în septembrie.”

„Tocmai am venit din Grecia, din Thassos. Am mers pe 7 plaje. Apă impecabilă de fiecare dată.”

„Bă nene, de 10 ani merg în Grecia. Apa este așa că a fost furtună. Foarte rar se întâmplă asta în Grecia.”

„Și eu am fost în Grecia și stai liniștit că e mai bine ca în România, plaje, prețuri, la mâncare tot e mai forță Grecia.”

@costi Mizerie in apa “curată” a Greciei 🇬🇷 Tot Romania e Fortza 🇷🇴💪💥 #greece #costi #fortza #romania #fy #fyp #viral ♬ LUANA Faydee x Costi – CostiOfficial


loading...