Costi Ioniţă şi-a schimbat radical stilul de viaţă. Face zilnic yoga şi merge în tabere de meditaţie

Costi Ioniţă a descoperit calea spirituală. Artistul spune că este alt om, face yoga şi se roagă zilnic. El s-a împrietenit cu Oreste şi a mărturisit în exclusivitate pentru România TV că a realizat că în viaţă nu sunt importante lucrurile materiale.

31 oct. 2013, 14:48
Costi Ioniţă şi-a schimbat radical stilul de viaţă. Face zilnic yoga şi merge în tabere de meditaţie

Costi Ioniţă a mărturisit că ducea o viaţă dezechilibrată, se îngrăşase mult şi abia după ce medicul l-a speriat a realizat că trebuie să se schimbe. „Mi-a zis, băi, trebuie să slăbeşti. La varsta ta… Nu te văd bine peste 10 ani. Dup-aia s-a produs şi click-ul spiritual. Eu tot timpul am crezut în Dumnezeu, dar e o diferenţă, una e să crezi şi una e să ştii„, a declarat Costi Ioniţă pentru România TV.

Citeşte şi Secretul lui Costi Ioniţă. Ce AFECŢIUNE stă la baza slăbirii EXTREME a artistului

Artistul îl ştia de mai mult timp pe Oreste Teodorescu şi a decis să urmeze şi el calea spirituală. În această vară au fost împreună la Sarmizegetusa, capitala Daciei preromane. Costi Ioniţă şi-a schimbat radical stilul de viaţă, se roagă şi practică yoga.

Citeşte şi Costi Ioniţă, cuplat cu o yoghină din organizaţia lui Bivolaru

De doi ani m-am schimbat, am făcut nişte schimbări în viaţa mea, mi-am dat seama că nu suntem doar carne şi oase şi nu contează doar planul material. Ce-i aşa greu să-i dăruieşti lui Dumnezeu zilnic, o jumătate de oră sau o oră din viaţa ta?„, a spus Costi Ioniţă.

Artistul şi-a decorat şi biroul cu icoane şi cu o piramidă care, spune el, este amplificator de energie.

Citeşte şi Costi Ioniţă, declaraţie uluitoare. Vezi câţi bani primeşte pentru proiectele din America VIDEO