Costi Ioniţă, declaraţie uluitoare. Vezi câţi bani primeşte pentru proiectele din America VIDEO

În România nu te simţi respectat, susţine Costi Ioniţă, care preferă acum să colaboreze cu artişti din străinatate, pentru că legile de peste Ocean reglementează clar drepturile financiare ale artiştilor.

RomaniaTV.net
31 oct. 2013, 08:50
Costi Ioniţă, declaraţie uluitoare. Vezi câţi bani primeşte pentru proiectele din America VIDEO

După ce a colaborat cu Shaggy, Bob Sinclair, Kat de Luna, Pittbul şi alte vedete de peste hotare, Costi Ioniţă spune că momentan nu mai colaborează cu artişti din ţara noastră, ci se concentrează pe proiectele din străinătate.

„Chiar nici nu prea luăm bani din producţie pentru Statele Unite, dar procentele sunt altele. Aici nu te simţi respectat de multe ori. Nimeni nu e profet în ţara lui, nici eu nu mă simt profet în ţara mea, dar nici să nu fii respectat pentru ceea ce faci e aiurea”, a spus Costi Ioniţă pentru România TV.

Costi Ioniţă spune că peste Ocean nu poţi ajunge sus fără talent. El crede că şi în România au început să fie promovaţi adevaraţii artişti. „Cred că nici la noi nu mai merge. Piaţa s-a cernut aşa de tare şi e foarte greu să-ţi faci loc ca non-talent sau mediocru„, a completat Costi.

Deşi îşi petrece mult timp peste hotare, Costi Ioniţă spune că este patriot şi nu are de gând să se mute în străinatate.