Costi Ioniţă, declaraţie uluitoare. Vezi câţi bani primeşte pentru proiectele din America VIDEO

Publicat: Joi, 31 Octombrie 2013 10:50 // Actualizat: Joi, 31 Octombrie 2013 11:12 // Sursa: romaniatv.net

În România nu te simţi respectat, susţine Costi Ioniţă, care preferă acum să colaboreze cu artişti din străinatate, pentru că legile de peste Ocean reglementează clar drepturile financiare ale artiştilor.

După ce a colaborat cu Shaggy, Bob Sinclair, Kat de Luna, Pittbul şi alte vedete de peste hotare, Costi Ioniţă spune că momentan nu mai colaborează cu artişti din ţara noastră, ci se concentrează pe proiectele din străinătate.

"Chiar nici nu prea luăm bani din producţie pentru Statele Unite, dar procentele sunt altele. Aici nu te simţi respectat de multe ori. Nimeni nu e profet în ţara lui, nici eu nu mă simt profet în ţara mea, dar nici să nu fii respectat pentru ceea ce faci e aiurea", a spus Costi Ioniţă pentru România TV.

Costi Ioniţă spune că peste Ocean nu poţi ajunge sus fără talent. El crede că şi în România au început să fie promovaţi adevaraţii artişti. "Cred că nici la noi nu mai merge. Piaţa s-a cernut aşa de tare şi e foarte greu să-ţi faci loc ca non-talent sau mediocru", a completat Costi.

Deşi îşi petrece mult timp peste hotare, Costi Ioniţă spune că este patriot şi nu are de gând să se mute în străinatate.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 oct 16:55
Votează email 0 email
...Artistul şi-a decorat şi biroul cu icoane şi cu o piramidă care, spune el, este amplificator de energie. Citeşte şi Costi Ioniţă, declaraţie uluitoare. Vezi câţi bani primeşte pentru proiectele din America VIDEO Costi Ioniţă şi-a...
31 oct 11:06
...din străinatate, pentru că legile de peste Ocean reglementează clar drepturile financiare ale artiştilor. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
31 oct 11:00
... În România nu te simţi respectat, susţine Costi Ioniţă, care...
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H