Costi Ioniță și Iulia Vântur, împreună noaptea prin București, după ce ea s-a despărțit de Salman Khan! Imaginile în care cei doi par să fie suspect de apropiați

După ce au apărut zvonuri legate despre despărțirea dintre Iulia Vântur și Salman Khan, acum, altă poveste pare că iese la iveală! Dacă în urmă cu mai bine de 10 ani, fosta prezentatoare de televiziune părăsea țara pentru iubirea renumitului actor indian, în prezent, lucrurile s-au cam schimbat. Iată cum a fost surprinsă Iulia Vântur, în timp ce Salman Khan participa la cea mai mare nuntă din India.

06 mart. 2024, 10:50

După ce au apărut zvonuri legate despre despărțirea dintre Iulia Vântur și Salman Khan, acum, altă poveste pare că iese la iveală! Dacă în urmă cu mai bine de 10 ani, fosta prezentatoare de televiziune părăsea țara pentru iubirea renumitului actor indian, în prezent, lucrurile s-au cam schimbat.

Citește și Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio? Gestul actorului care i-a pus pe gânduri pe fani. A făcut asta în public

În urmă cu doar câteva zile, Iulia Vântur a revenit în România, aici unde și-a vizitat părinții, a făcut câteva vizite pe la saloanele de înfrumusețare și s-a relaxat, după o lungă perioadă petrecută în India.

Ochii curioșilor au observat imediat că fosta prezentatoare de televiziune a lipsit de la unul dintre cele mai mari evenimente din India, deci, nu a fost la brațul renumitului actor, Salam Khan, partenerul de viață al Iuliei Vântur.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Iulia Vântur părăsea frumoasa noastră țară pentru a-și trăi visul Bollywoodian, lucru pe care l-a și făcut până mai recent.

Deși are o viață aglomerată din multe puncte de vedere, Iulia Vântur își face mereu timp pentru cei dragi, iar de data aceasta, diva de la Bollywood a ales să petreacă o seară în compania lui Costi Ioniță, la un restaurant cu specific libanez din nordul Bucureștiului.

Mulți nu știu că Iulia Vântur și Costi Ioniță sunt prieteni de ani buni și de fiecare dată când au ocazia, se întâlnesc, vorbesc la telefon, se pozează și se vizitează.

Ca și cum celebritatea lor nu ar fi atras atenția, cei doi prieteni au ales să poarte și niște articole vestimentare care fac pe oricine să întoarcă privirea.

Costi Ioniță a ales să poarte un sacou cu perle și pietricele, iar Iulia Vântur, o bluză pe gât, neagră, o vestă și o pereche de pantaloni largi, iar cireașa de pe tort a fost bereta de pe cap.

Cele două vedete au petrecut mai bine de o oră în restaurantul de lux, însă, în timp ce Iulia servea cina liniștită, Salman Khan dansa și se distra cu prietenii lui.

Deși știm bine că și în lumea indienilor, acolo unde majoritatea oamenilor aparțin hinduismului, femeile participă împreună cu partenerii lor la evenimentele mărețe, cum a fost și cazul de față, se pare, însă, că renumitul actor nu a avut rețineri când s-a prezentat fără frumoasa româncă la marele eveniment.

Chiar și așa, acesta nu a părut că i-a simțit prea mult lipsa.

Probleme în paradis?

În momentul de față nu se știe dacă Iulia avea planuri să revină în țară, ori dacă sunt probleme în paradis, însă cert este faptul că în timp ce actorul de la Bollywood dansa alături de apropiații săi, Iulia abia ținea telefonul departe de mâinile sale.

Deocamdată nu este nimic clar, însă, cum spune vorba din popor, tot mai bine te înțelegi pe limba ta! Desigur, rămâne la aprecierea Iuliei Vântur dacă este o simplă frază românească sau nu.

Citește și Iulia Vântur, în brațele lui Mihai Petre la Untold Dubai. Ce făcea iubitul ei, Salman Khan, în acest timp

După ce probabil și-au împărtășit trăirile și ultimele activități din viața lor, Costi și Iulia au părăsit restaurantul de fițe și s-au îndreptat către parcare, potrivit Cancan.ro.

Costi Ioniță este conștient și de faptul că, în India, frumoasa româncă a fost tratată regește, motiv pentru care a încercat să facă și el același lucru.

Așa că, artistul i-a deschis ușa Iuliei și a așteptat-o să iasă din local, apoi și-au luat rămas bun.