Iulia Vântur, în brațele lui Mihai Petre la Untold Dubai. Ce făcea iubitul ei, Salman Khan, în acest timp

Iulia Vântur a fost surprinsă la Untold Dubai, festivalul care a avut loc în Emiratele Arabe Unite, în perioada 15-18 februarie. Fosta prezentatoare de știri, devenită cântăreață în India, s-a revăzut cu prietenii ei de odinioară, cum ar fi Mihai Petre, pe care l-a strâns în brațe din toată inima, după cum se poate vedea din imagini.

21 feb. 2024, 12:23

Iulia Vântur a fost surprinsă la Untold Dubai, festivalul care a avut loc în Emiratele Arabe Unite, în perioada 15-18 februarie.

Citește și Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă. Apariţie de zile mari a partenerei lui Salman Khan: „Părinții mei au înţeles că e important să fiu fericită!”

Fosta prezentatoare de știri, devenită cântăreață în India, s-a revăzut cu prietenii ei de odinioară, cum ar fi Mihai Petre, pe care l-a strâns în brațe din toată inima, după cum se poate vedea din imagini.

Untold, evenimentul de muzică  la care au participat peste 180.000 de petrecăreți, este unul dintre cele mai renumite show-uri internaționale.

De la Untold Dubai nu au lipsit marile vedete din România, cum ar fi Speak și Ștefania, Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, Giulia Anghelescu și soțul ei, Cătălin Botezatu, dar și alții.

Ce făcea Salman Khan

Fosta prezentatoare de știri devenită cântăreață în India s-a distrat la Untold Dubai alături de Mihai Petre, vechiul ei prieten de pe vremea când lucrau împreună la Pro TV, la emisiunea „Dansez pentru tine”.

Această întâlnire a fost una emoționantă pentru amândoi, iar artista a postat totul pe contul său de Instagram, acolo unde obișnuiește să împărtășească activitățile sale cu fanii ei.

Filmarea postată de Iulia Vântur a fost însoțită și de un mesaj.

„Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit unele dintre cele mai frumoase experiențe”, a transmis Iulia Vântur, care s-a îmbrățișat cu coregraful Mihai Petre.

Citește și Veste-şoc din India despre Iulia Vântur şi Salman Khan. „Sunt căsătoriţi, au o fiică, iar acum e însărcinată din nou”

Salman Khan nu a apărut la Untold Dubai alături de Iulia Vântur.

În timp ce ea se distra la festival, actorul de la Bollywood a promovat o nouă producție indiană de succes pe rețelele de socializare.