Costică Costanda nu s-a înţeles cu primăria Capitalei pe Parcul Bordei

Omul de afaceri Costică Costanda încearcă să scape de procese şi să ajungă la o înţelegere amiabilă cu primăria Capitalei. Mai ales că Tribunalul a decis că omul de afaceri ar trebui să primească 165 de milioane de euro în schimbul parcului. Discuţia cu autorităţile locale s-a încheiat nedecis.

RomaniaTV.net
24 apr. 2012, 15:58
Costică Costanda nu s-a înţeles cu primăria Capitalei pe Parcul Bordei

În cursul zilei de marţi, Costică Constanda a fost la primăria Bucureşti, unde a avut o discuţie cu cei din Consiliul General.

El le-a propus trei variante pentru a ajunge la o înţelegere amiabilă, dar deocamdată reprezentanţii Consiliului nu i-au dat niciun răspuns.

Ei consideră că două dintre variante sunt inacceptabile, adică ei ar trebui să-i plătească omului de afaceri despăgubirile stabilite de Tribunalul Bucureşti, iar dacă acest lucru s-ar întâmpla, atunci spun ei s-ar bloca întreaga administraţie a Capitalei.

A treia variantă este luată în calcul, şi anume de a-i da omului de afaceri alte terenuri din satul francez.

Costică Constanda are un conflict vechi cu Primăria Capitalei. La un moment dat a fost de acord să cedeze o parte din parcul Bordei în schimbul unor terenuri, însă primăria nu a respectat înţelegerea şi astfel s-a ajuns la proces.