Costurile de mentenanţă la Cluj Arena se ridică la 60.000 de euro pe lună

Reprezentanţii CJ Cluj spun că nu se derulează nicio procedură de licitaţie pentru mentenanţa Cluj Arena şi doar au existat propuneri întrucât costurile, estimate la 60.000 de euro, nu pot fi suportate din bugetul judeţean, iar Radu Bica nu avea nicio atribuţie pentru o astfel de licitaţie.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 18:15
Costurile de mentenanţă la Cluj Arena se ridică la 60.000 de euro pe lună

Mircea Jorj, membru în Consiliul de Administraţie al SC Cluj Arena SA, a declarat, marţi, că în cadrul şedinţelor la care a participat s-au formulat diverse propuneri de organizare a unor licitaţii pentru contractele de mentenanţă, dar nu s-a stabilit nicio dată.

„S-au făcut mai multe propuneri în şedinţele Consiliului de Administraţie de la SC Cluj Arena SA, iar una făcea referire la faptul ca toate contractele de mentenanţă, de închirieri, să se atribuie prin licitaţie. Nu s-a discutat niciun moment despre vreun contract de mentenanţă pentru un serviciu anume şi nici nu s-a luat vreo decizie în acest sens. Oricum, aceasta era o problemă care urma să se întâmple în cursul anului viitor. Costurile de mentenanţă au fost estimate la 60.000 de euro pe lună, aici intrând servicii pentru gazon, iluminat-nocturnă, sistemul IT şi de camere de supraveghere” , a spus Jorj.