Liga 1 se reia cu etapa a 3-a. Toate cotele la pariuri pentru primele meciuri după pandemie

Liga 1, întreruptă pe 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus, ar urma să revină la jumătatea lui iunie cu derby-ul CFR Cluj - FCSB, din etapa a 3-a a play-off-ului.

RomaniaTV.net
25 mai 2020, 16:00
Liga 1 se reia cu etapa a 3-a. Toate cotele la pariuri pentru primele meciuri după pandemie

Ionuş Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a anunţat că Liga 1 se va reluia cel mai probabil în week-end-ul 13-14 iunie, ultimele opt etape din play-off și ultimele 12 etape din play-out urmând să fie finalizate până la 20 iulie, dată la care FRF va trebui să comunice celor de la UEFA echipele care vor participa în sezonul 2020-2021 al cupelor europene.

România nu va avea sezonul viitor echipă în Liga Campionilor. Propunerea UEFA care lasă pe dinafară câştigătoarea Ligii 1

Liga 1 se reia cu derby-ul CFR Cluj – FCSB, care poate fi decisiv pentru soarta titlului de campioană. Ardelenii au o victorie și o remiză contra echipei lui Gigi Becali și nu au primit gol în patru din ultimele cinci meciuri directe. O casă de pariuri propune o cotă de 2.35 pentru victoria ardelenilor, în timp ce un succes al celor de la FCSB este cotat la 3.25.