Courtney Stodden s-a logodit. Cum arată iubitul celei supranumită “Mireasa minoră”

Courtney Stodden s-a logodit. Blondina a devenit cunoscută în 2011, când s-a căsătorit cu actorul Doug Hutchinson. Pentru că avea pe atunci doar 16 ani, iar actorul avea 51 de ani, presa a numit-o “Mireasa minoră”.

08 iun. 2021, 09:33
Courtney Stodden s-a logodit. Cum arată iubitul celei supranumită “Mireasa minoră”
Courtney Stodden s-a logodit

Courtney Stodden s-a logodit. Relaţia lor a ţinut mult timp paginile ziarelor, iar după aproape zece ani de căsnicie, cei doi au divorţat cu scandal. “După divorț, am aflat că nu am fost prima adolescentă. Și, cel mai rău, nu am fost nici ultima”, declara Courtney după despărțire.

Citeşze şi: Andreea Mantea, acuzată de violenţă! Prima reacţie a vedetei tv: „Sunt extrem de dezamăgită” VIDEO

Courtney Stodden s-a logodit

Tânăra și-a revenit rapid după divorț și are deja un iubit, care a cerut-o în căsătorie. Chiar vedeta a împărtăşit vestea de pe Instagram, acolo unde a postat un filmuleț în care și-a etalat diamantul uriaș de pe deget. “Am spus DA, iar inelul este atât de frumos!”, a scris modelul pe contul de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Courtney Stodden (@courtneyastodden)

Viitorul soț al lui Cortney este afaceristul și producătorul de film Chris Sheng. Bărbatul are 41 de ani și o avere impresionantă. Doar casa în care locuiește în Beverly Hills este estimată la 3 milioane de dolari.

Asta s-a întâmplat. Nu a fost cum am plănuit, dar momentul a fost potrivit. Am ceru-o pe dragostea vieții mele și ea a spus Da. Mă simt atât de binecuvântat și norocos”, a scris și bărbatul pe contul de Instagram, potrivit Page Six, citat de Protv.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chris Sheng (@thechrissheng)