Andreea Mantea, acuzată de violenţă! Prima reacţie a vedetei tv: „Sunt extrem de dezamăgită” VIDEO

Andreea Mantea a fost acuzată de violență, după ce a publicat în mediul online o filmare în care apare alături de pisica ei. Vedeta a stârnit un val de controverse, motiv pentru care a fost nevoită să se justifice.

26 ian. 2021, 12:55
Andreea Mantea, acuzată de violenţă! Prima reacţie a vedetei tv: „Sunt extrem de dezamăgită” VIDEO
Andreea Mantea

Andreea Mantea, acuzată de violenţă! Andreea Mantea a postat videoclip din care unii au înţeles că vedeta nu se poartă tocmai frumos cu pisica ei. Ba, mai mult, a fosta cuzată de faptul că-și maltratează pisica.

Andreea Mantea, acuzată de violenţă

Andreea Mantea a mărturisit într-un alt clip, postat pe Facebook, că nu înțelege de unde au apărut acuzațiile potrivit cărora și-ar maltrata animalele de companie, având în vedere că s-a implicat de multe ori în salvarea multor cățeluși sau pisici fără stăpân.

Andreea Mantea, momente teribile. Ce a rugat-o fiul său în vârstă de doar 6 ani

„Fac acest video în urma mesajelor, a unora dintre voi, care au avut curajul să mă acuze de maltratarea unuia dintre pisicii mei, mai exact Tobi. Stau și mă întreb dacă l-am maltratat de ce stă acum lângă mine și toarce cu atâta drag.Vorbim despre faptul că eu îl am pe Tobi de nouă ani. L-am salvat de pe stradă, nu este vreo rasă de nu știu care. Este o rasă europeană, cum îmi place mie să-i spun, adică este un maidanez. Iar pe Blondi, aici de față și el, care și el toarce la fel de tare și cred că iubitorii de animale și cei care cunosc animalele foarte bine știu ce înseamnă atunci când toarce un pisic… Nu am știut cum să-l adun de pe un câmp, după ce a fost mâncat aproape de niște câini. Nu vreau să-mi iau osândă în fața lui Dumnezeu din cauza voastră, pentru că nu meritați. Dar pentru că trebuie să vă fac să înțelegeți și pentru că trebuie să vă fac să mă cunoașteți cu adevărat, eu nu maltratez animale, eu salvez animale, eu am salvat extrem de mulți câini, le-am uitat numărul, sunt peste treizeci”, a spus Andreea Mantea.

Când şi-a pierdut Andreea Mantea virginitatea: „Prima dragoste nu se uită niciodată! A fost copilăresc! Îmi transpirau palmele”

Andreea Mantea, audienţe slabe cu reality show-ul de la Kanal D

„Trăiri alături de Andreea Mantea”, show-ul vedetei de la Kanal D, este difuzat în fiecare luni după ora 23:0, dar rezultatele nu ar fi chiar la nivelul așteptărilor, a dezvăluit o sursă pentru Cancan: „Sunt ratinguri cam mici, mai ales că este vorba de seara de luni. Poate pentru că românii totuși sunt interesați doar de un show cu scandal, iar, de când a devenit mama lui David, Andreea s-a ținut departe de orice scandal. Poate de asta nu merge bine emisiunea. Cert este că majoritatea celor ce sunt interesați de show se uită de pe telefon atunci când ediția este postată pe YouTube, în rest cam bate vântul prin audiențele TV. Probabil că, dacă nu ar fi făcut emisiunea prin casa ei de producție, show-ul ar fi fost sistat, pentru că turcii nu iubesc altceva mai mult decât audiențele mari, nu le suportă pe cele slabe. Iar Andreea este destul de îngrijorată din cauza asta și nu știe ce să mai facă în următorul episod ca să fie ceva senzațional. Ea avea senzația că o iubește publicul și că se va uita necondiționat la orice face ea, dar uite că nu este chiar așa. Și până la urmă așa e: publicul este stăpânul”.