Cove, infectat cu Covid-19. Lipseşte de la emisiunea „Vorbeşte lumea”

Cove este infectat cu Covid-19. Prezentatorul lipseşte de la emisiunea "Vorbeşte lumea", deoarece se află deja în izolare de 10 zile, nu are simptome şi va reveni în platoul emisiunii, doar după ce testul COVID-19 va ieși negativ.

04 ian. 2021, 12:21
Cove, infectat cu Covid-19. Lipseşte de la emisiunea „Vorbeşte lumea”
Cove este infectat cu Covid-19.

Cove, infectat cu Covid-19. Prezentatorul a anunțat chiar în cadrul emisiunii că a contactat virusul. Nu a putut participa la emisiunea “Vorbește Lumea” din platou, dar a intrat în direct alături de Adela Popescu și au glumit pe seama stării sale de sănătate.

Cove, infectat cu Covid-19

De ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat. Mi-a fost teamă că mă apuc de sport și de 6-7 zile, abdomene, genoflexiuni…”, a spus Cove.

Micuțule, noroc că nu ține izolarea asta mai mult, că te apucai și de citit”, i-a spus Adela.

Citeşte şi: Drama trăită de Sofia Vicoveanca, în copilărie. A fost „vândută” de mama ei: „Fugeam şi mă ascundeam”

Salariul impresionant pe care îl are Cove

Cove, pe numele lui real Gabriel Coveşanu, are zeci de ani de experiență în televiziune, iar acum s-a aflat și suma lunară pe care o încasează. Prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV are un salariu impresionant.

Cove a devenit celebru după ce a apărut în cadrul emisiunii „Surprize, surprize”. În momentul de față, este managerul Teatrului „Ion Creangă” și prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea”.

Citeşte şi: Povestea avionului prezidenţial scos ca premiu la loterie, în Mexic. Cea mai necovenţională extragere şi-a desemnat câştigătorii

Potrivit declarației de avere, Gabriel Coveşanu deține trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală, la care se adaugă anexele aferente. Salariul de manager este de 106.269 lei, iar postul de prezentator TV îi aduce anual în buzunare încă 182.014 lei.

La cele două salarii se mai adaugă și alte venituri din cinci colaborări: 31.000 lei, 14.500 lei, 11.400 lei, 5.000 lei și 1.750 lei. Astfel, veniturile anuale ale lui Cove sunt de aproximativ 350.000 de lei.

Gabriel Coveşanu a devenit cu adevărat faimos în urmă cu 19 ani, pe când era asistentul Andreei Marin în emisiunea „Surprize, Surprize”. Apoi a devenit concurent la „Dansez pentru tine” și a jucat în serialul „Meseriașii” (Pro TV), alături de Andreea Bănică, Romică Ţociu şi Cornel Palade, dar a mai prezentat o emisiune culinară și la Prima TV, „Mama mea gătește mai bine”. Cove a trecut și pe la Kanal D, unde a avut-o colegă de prezentare pe Andreea Mantea.