COVID-19: Bilanţ în scădere în rândul deceselor în Statele Unite ale Americii

În Statele Unite ale Americii s-au înregistrat vineri 1.258 de decese provocate de coronavirus, prin urmare bilanțul este în scădere, după ce joi s-a înregistrat un record de morți, conform datelor realizate de Universitatea John Hopkins.

RomaniaTV.net
25 apr. 2020, 04:47
COVID-19: Bilanţ în scădere în rândul deceselor în Statele Unite ale Americii

Noile decese, înregistrate de joi, ora locală 20.30, până vineri la aceeaşi oră, ridică la 51.017 numărul total al morţilor legate de COVID-19 în Statele Unite, cea mai afectată țară de coronavirus, conform bilanțurilor oficiale.

Citește și: Bill Gates, avertisment terifiant, SUA nu e nici la jumătatea pandemiei de COVID 19. Un vaccin ar putea fi gata în doi ani

Tendința de scădere a numărului morților trebuie să se repete în următoarele zile pentru a confirma o adevărată îmbunătățire a situației din State. 

Precedentul bilanţ pentru 24 de ore inferior celui de vineri datează din 6 aprilie, cu 1.150 de morţi înregistrate. Iar, joi, Statele Unite ale Americii au înregistrat unul dintre cele mai grave bilanțuri zilnice, cu peste 3.170 de morți în 24 de ore. 

De asemenea, Statele Unite ale Americii înregistrează cel mai mare număr de cazuri declarate oficial, cu peste 890.000 de cazuri diagnosticate de la începutul pandemiei.