COVID-19. Derogare oficială pentru Iepuraşul de Paşte semnată de premier

Premierul regiunii Western Australia, Mark McGowan, a semnat un decret prin care Iepurașul de Paște are permisiunea să poată călători, în ciuda restricțiilor de circulație impuse pentru a opri răspândirea noului coronavirus.

RomaniaTV.net
04 apr. 2020, 09:14

COVID-19. O fetiță i-a transmis un mesaj lui Mark McGowan în care își exprima îngrijorarea că Iepurașul nu va mai ajunge să aducă ouă vopsite și dulciuri, ca în fiecare an, din cauza restricțiilor de circulație.

COVID-19. Câinii şi pisicile se pot infecta cu coronavirus, dar nu îl transmit la om 

În replică, Mark McGowan a postat un clip pe Twitter în care le-a transmis un mesaj copiilor din regiune:

„Băieți și fete, probabil că ați observat că lucrurile nu au mai fost la fel în ultimele săptămâni. Dar nu va fi așa tot timpul. Însă, în acest moment, oamenii nu mai pot circula de colo-colo ca înainte. Așa că am o veste specială. Sunt foarte fericit să vă anunț că tocmai am semnat un decret special pentru iepurașul de Paște. Asta înseamnă că va putea veni în vizită în toate casele din West Australia weekend-ul viitor. Pentru că știm cu toții cât de important e acest lucru. (…) Ascultați-vă părinții… și nu mâncați prea multă ciocolată”, a spus premierul regiunii.