Cozi la alegerile prezidenţiale 2019, în România. Studenţii aşteaptă să voteze la secţiile din apropierea caminelor

Studenţii din Iaşi au ieşit la vot duminică seara. La secţiile de votare din zonele Copou şi Tudor Vladimirescu, unde sunt căminele studenţeşti din Iaşi, s-au format cozi în cursul serii, timpul de aşteptare la rând fiind de peste 20 de minute. Cozi s-au format şi la Bucureşti, dar şi la Cluj-Napoca.

RomaniaTV.net
10 nov. 2019, 17:50
Cozi la alegerile prezidenţiale 2019, în România. Studenţii aşteaptă să voteze la secţiile din apropierea caminelor

Prezenţa la urne a depăşit 100 la sută în mai multe secţii de la Colegiul „Costache Negruzzi” şi Colegiul „Gheorghe Asachi”, ambele situate în apropierea căminelor Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, informează news.ro.

Până la ora 20, în judeţul Iaşi votaseră 331.722 de persoane, reprezentând 42,70 % din totalul cetăţenilor cu drept de vot. 

Cozi la vot s-au format şi în București în complexul Regie, unde studenții au aștept minute bune la rând să își exercite votul, potrivit G4Media.ro.

În Cluj-Napoca este coadă la vot la secțiile 78-80, amenajate la Colegiul Tehnic „Augustin Maior”, unde sunt arondate căminele studențești din campusul Hașdeu. Alegătorii spun că se stă cam 15 minute la rând.