Cozi la benzinării. O tânără a fost lovită pentru că nu ar fi respectat rândul

Scene şocante au avut loc, miercuri seară, la o benzinărie din Iaşi. O tânără în vârstă de 22 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită pentru că nu ar fi respectat rândul.

09 mart. 2022, 23:23
Cozi la benzinării. O tânără a fost lovită pentru că nu ar fi respectat rândul

Cozi la benzinării. O tânără din Iaşi a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost lovită pentru că nu ar fi respectat rândul la pompă.

Cozi la benzinării. Scene şocante în Iaşi

Incidentul s-a petrecut la o benzinărie din centrul oraşului. Tânăra în vârstă de 22 de ani a fost lovită pentru că ar fi vrut să sară peste rând şi să-şi alimenteze maşina mai repede.

Citeşte şi Virgil Popescu intervine în haosul din benzinării: „Nu staţi la cozi, să nu ne lăsăm angrenați într-un război hibrid”

„A fost un apel la 112 că la o benzinărie de pe strada Sfântul Andrei a avut loc o agresiune fizică asupra unei persoane de sex feminin de 22 ani. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei. A fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi”, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, potrivit News.ro. 

Reamintim că miercuri seară, în mai multe benzinării din ţară s-au format cozi uriaşe la pompe. De teama preţurilor mari, românii s-au grăbit să facă provizii.

Unii şoferi au venit la benzinării cu canistre şi bidoane, astfel că timpul de aşteptare a crescut simţitor.

Conform datelor monitorulpreturilor.info, miercuri, la ora 14:00, cea mai scumpă benzină standard se vindea cu 7,67 lei/litru, la Gazprom. Cel mai mic preț era la Rompetrol, unde un litru de benzină costa cu aproape 50 de bani mai puți, 7,26 lei.

La scurt timp după ora 14.00, preţul carburanţilor a luat-o razna la pompa Mol din Beiuş. Aici, litrul de benzină a ajuns la 11,10 lei. La acelaşi preţ este şi litrul de motorină

Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Purtătorul de cuvânt al Executivului a declarat că Guvernul nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă.

„Nu există motive reale pentru creşteri accelerate de preţuri in România. Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a declarat Dan Cărbunaru.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a afirmat că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării, iar românii nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi, pentru că stocurile sunt suficiente.

Citeşte şi EXCLUSIV Preţuri majorate de la un minut la altul în benzinării. Bogdan Hossu: Statul protejează specula şi hoţii