COZI la taxe şi impozite. Peste 6.000 de braşoveni şi-au achitat datoriile din prima zi

Peste 6.000 de braşoveni şi-au plătit taxele şi impozitele locale, luni, în prima zi în care s-au deschis a casieriile, în conturile Direcţiei Fiscale intrând aproape 600.000 de lei.

08 ian. 2018, 17:25
COZI la taxe şi impozite. Peste 6.000 de braşoveni şi-au achitat datoriile din prima zi

Taxe şi impozite locale. Mai multe primării din Capitală sau din provincie au publicat programul Direcţiilor de Taxe şi Impozite, unde pot fi plătite taxele şi impozitele datorate de cetăţeni pentru 2018. Mai mult, în unele oraşe sunt anunţate majorări, în timp ce alţi edili au ales să menţină nemodificate aceste contribuţii. O veste bună totuşi: şi în 2018 se menţin bonificaţiile pentru cei care plătesc integral taxele şi impozitele până la 31 martie.

Prima zi în care a început încasarea taxelor şi impozitelor aferente anului 2018 a adus un număr record de contribuabili la ghişeele Direcţiei Fiscale Braşov, cei mai mulţi dintre cei care au venit şi s-au aşezat la coadă fiind pensionari.

Potrivit Mediafax, oamenii au vrut să beneficienze de reducerea de 5% anunţată de autorităţile locale, acordată celor care achită integral taxele şi impozitele până în 31 martie.

COZI la taxe şi impozite. Românii au luat cu asalt Administraţiile Financiare VIDEO

„Este un record dacă stăm să ne gândim că în următoarele zile oamenii nu vor mai veni în număr atât de mare. Există o anumită categorie de persoane, cele mai multe în vârstă, care vor să plătească în prima zi, pentru a scăpa de această obligaţie”, a declarat Marian Voinescu, directorul Direcţiei Fiscale Braşov.

Cei peste 6.000 de braşoveni au lăsat în conturile Direcţiei Fiscale aproape 600.000 de lei. Taxele

Oamenii au achitat impozitele pe case, terenuri sau maşini.

Vezi si: Sute de oameni, la coadă pentru plata taxelor şi impozitelor locale