COZI URIAŞE la intrările în Bucureşti din cauza filtrelor Poliţie - Armată instituite pe timpul carantinei pentru coronavirus VIDEO

Publicat: Miercuri, 25 Martie 2020 15:25 // Actualizat: Miercuri, 25 Martie 2020 15:39 // Sursa: romaniatv.net

În contextul pandemiei de coronavirus autoritățile din România au decis interzicerea ieșirilor nejustificate atât pe zi, cât și pe noapte. Astăzi, 25 martie, polițiștii au ieșit pe stradă de la ora 12 pentru a verifica persoanele și autoturismele. La intrarea în București, în Pantelimon s-au format cozi uriașe din cauza filtrelor polițiștilor care verifică fiecare autoturism. De asemenea, și în vestul Capitalei, în Militari s-au format cozi la intrarea de pe A1 București-Pitești. Trafcul este îngreunat și în nordul Capitalei, la intrarea dinspre Otopeni.

La intrarea în București, în Militari, dar şi în Pantelimon s-au format cozi uriașe din cauza filtrelor polițiștilor care verifică fiecare autoturism.

Șoferii trebuie să prezintă legitimație de serviciu sau adeverința eliberată de angajator. Persoanele fizice autorizate, titularii întreprinderilor individuale, membrii întreprinderilor familiale, liber profesioniștii și persoanele care practică activități agricole prezintă o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil, iar pentru verificarea motivului deplasării în alte situații, se prezintă o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil. Pentru toate situațiile prevăzute în Ordonanța Militară nr. 3, persoanele vor prezenta și documentul de identitate.

Citește și:ARMATA, alături de poliţişti pe străzi în centrul Capitalei VIDEO

Militari ai Armatei Române au ieşit în patrulare pe străzile Capitalei, alături de poliţşii din cadrul MAI. Potrivit Ordonanței Militare nr. 3 din 24.03.2020, începând de astăzi, 25 martie, ora 12.00, se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, cu următoarele excepții.

ROMÂNIA ÎN CARANTINĂ. Noile restricţii pentru populaţie au intrat în vigoare DE LA ORA 12

România a intrat, oficial, în carantină pentru a limita răspândirea coronavirusului. Ordonanţa Militară nr. 3, care impune măsuri restrictive fără precedent în istoria post-decembristă a României, a intrat în vigoare miercuri, de la ora 12:00.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat marţi că a emis Ordonanţa militară 3 prin care se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei, cu excepţia celor care merg la serviciu, la cumpărături de primă necesitate sau pentru animalele de companie. Cei peste 65 de ani se deplasează în intervalul 11 - 13, Excepţie fac cei care se deplasează în interes profesional sau agricultorii. Măsurile intră în vigoare de miercuri, de la ora 12:00.

Sursă video: G4Media
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bucureşti coronavirus Romania video
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H