Cozi uriaşe pentru brăţările şi cardurile Untold Festival

Tinerii care şi-au luat bilete la Untold Festival au format cozi uriaşe în punctele din Parcul Central din Cluj, acolo unde tichetele le sunt schimbate în brăţări. De asemenea, s-a format o aglomeraţie şi la ridicarea cardurilor Festipay, necesare pentru achitarea consumaţiei la festival.

30 iul. 2015, 11:42
Cozi uriaşe pentru brăţările şi cardurile Untold Festival

Cele peste 50.000 de abonamente şi bilete vândute până acum la Untold Festival trebuie să fie schimbate în brăţări la intrarea în Parcul Central, astfel că imediat s-au format cozi uriaşe în punctele amenajate special în acest scop. Aglomeraţia a început de miercuri după-amiază, de la ora 17:00, iar joi dimineaţă alte câteva sute de tineri s-au aşezat la rând pentru a-şi procura brăţara obligatorie pentru intrarea la concerte, scrie citynews.ro.

Imediat după trecerea prin punctele respective există şi câteva locuri semnalate cu Credit Point, acolo unde sunt eliberate cardurile Festipay, cu sigla Untold, cele cu ajutorul cărora se poate cumpăra mâncare şi băutură din perimetrul festivalului. Ele sunt preîncărcate cu 50 sau 100 de lei, însă tinerii şi le pot reîncărca oricând de la astfel de puncte amenajate în zonă.

„Poți să ridici cardul de la orice punct semnalizat CREDIT POINT. Se va percepe o garanție de 5 lei pe care îi vei putea recupera la final. Poți să încarci sau să reîncarci cardul cu un card bancar sau cu cash din orice loc semnalizat CREDIT POINT. Poți să îți recuperezi banii din orice loc semnalizat CREDIT POINT, oricând în perioada festivalului, sau până luni, 3 august la ora 12:00. Descarcă aplicația Festipay pentru Android și vei putea să îți înregistrezi cardul, să verifici soldul și tranzacțiile și să îl dezactivezi în caz de furt”, au anunţat organizatorii.