Crabzilla, monstrul din adâncuri care nu a mai fost văzut niciodată. Creatura a fost fotografiată într-un port

Locuitorii oraşului Whitstable, din comitatul Kent, au fost șocați atunci când au văzut imaginile cu o stranie creatură care îşi duce viaţa în apele portului lor. Dimensiunea monstrului marin i-a lăsat cu gura căscată chiar şi pe unii oameni de ştiinţă.

13 oct. 2014, 18:34

Pozele au fost făcute de un localnic, Quinton Winter, care iniţial a crezut că este vorba doar de o mare formaţiune de nisip, care are o formă neobişnuită de crab, dar când a observat că uriaşa creatură se mişcă şi îşi păstrează forma s-a convins că are de-a face cu un adevărat monstru al adâncurilor.

Portul Whitstable este recunoscut prin multitudinea de stridii din apele sale, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care giganticul crustaceu a ajuns atât de aproape de ţărm, în căutarea hranei.

Dimensiunile exemplarului fotografiat de Winter sunt de aproximativ 15 metri, absolut halucinant dacă ne gândim că specia ce mai mare de crab cunoscută, Crabul Păianjen Japonez, are o anvergură a picioarelor de 3,65 metri, o grosime a corpului de 4,87 metri si o greutate de peste 20 de kilograme.