Crăciun 2012: Anul acesta se poartă decoraţiunile sub formă de prăjituri şi cele eco VIDEO

Iarna aceasta nu se mai poartă beteala, instalaţia de pom sau globuleţele clasice. În trend sunt decoraţiunile sub formă de prăjituri sau cele eco. Noua modă scoate însă şi bani mai mulţi din buzunarele cumpărătorilor.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 21:22
Crăciun 2012: Anul acesta se poartă decoraţiunile sub formă de prăjituri şi cele eco VIDEO

În acest an se poartă bradul natural, de preferat cel în ghiveci, pentru a nu face rău naturii, dar decoraţiunile trebuie schimbate.

„Nu se mai poartă neapărat globuleţe, ci, de exemplu, prăjiturici din turtă dulce sau conuri uşor împodobite sau inimioare făcute din scoarţă de copac şi plută, lumânări care imită o ţesătură groasă, ca de pulover„, a declarat Mariana Drăgan, specialist în decoraţiuni.

„La mare modă acum sunt culorile insprate de ger, brumă, gheaţă, „icy” sau „frosty” sau culorile pastelate dar acoperite ca o pojghiţă de gheaţă„, a mai spus specialistul.

Cine vrea să fie în pas cu moda trebuie să îşi pregătească buzunarul. Preţul pentru decorarea bradului de Crăciun pleacă de la 50 de lei şi poate ajunge până la o mie de lei. Aranjatul mesei de Crăciun costă alte câteva sute de lei.

Nu toată lumea poate să ţină cont de tendinţe, dar cei care o vor face cu singuranţă îl vor impresiona pe Moş când va veni să lase darurile.