Crăciun 2013. Idei de cadouri pentru colega de la job

Dacă vrei să te pui bine colega aceea răutăcioasă dar influentă, ori să îi arăţi aprecierea unei colege foarte săritoare, fă-o cu un cadou.

RomaniaTV.net
10 dec. 2013, 09:36
Crăciun 2013. Idei de cadouri pentru colega de la job

Dacă în biroul vostru nu se face schimb de cadouri asta nu înseamnă că nu poţi să te foloseşti de moment să faci ziua unei colege mai frumoasă, mai ales dacă e ”omul tău de încredere” în orice situaţie. Iată cele mai simpatice idei de cadouri simbolice de Crăciun, pentru colegii de la job.

Solutii de cadouri de Craciun pentru oamenii dragi

Idei de cadouri de Crăciun pentru colega nesuferită… dar influentă

Faptul că îi oferi un cadou e deja un gest frumos, mai ales că se ştie cu musca pe căciulă de ”răutăcioasa” biroului. Cu toate astea, cadoul tău poate purta un mesaj ascuns, care să o determine să îşi reconsidere comportamentul, sperăm noi. Cel puţin faţă de tine, de vreme ce eşti singura persoană care face acest gest faţă de ea.

O floare în ghiveci este un cadou frumos pentru oricine, dar tipa aceea nesuferită va primi de la tine un cactus ţepos. Da, se cam poartă plantele suculente anul acesta, dar cadoul tău simbolizează caracterul ei înţepător! Oare o să mai cureţe din ghimpi în relaţia cu tine?

Craciun 2013: cum te asiguri ca primesti cadourile dorite

Cartea poate fi un cadou apreciat de un coleg de birou, iar cartea pe care i-o vei dărui colegei va fi una cu dedicaţie. Ce îţi spune titlul ”Cum a furat Grinch Crăciunul” de dr. Seuss ori filmul omonim?

Ti-am pregatit mai multe idei de cadouri pe Cosmopolitan.ro.