CRĂCIUN 2019. Cum vor să se păcălească românii între ei făcând troc pentru pentru o bucată de carne: „Schimb câine cu porci”

Românii care nu au bani de Sărbători sau care nu vor să umble la economii apelează la tot felul de trucuri pentru a avea carne de porc pe masa de Crăciun. Astfel, oamenii postează pe site-urile specializate anunţuri cu oferte de troc: adică oferă ceva, ce au pe bătătură, contra porc de Crăciun.

23 nov. 2019, 08:14

De Crăciun 2019, când vine vorba de troc, oamenii par să fie dispuşi să scape de maşinile vechi din curte pentru a avea o bucată de carne de porc pe masă, de Sărbători. Propietarii care nu mai au cum să scape de hârburile din ogradă, mulţi ani de acum în colo, le dă la schimb.

Astfel, un proprietar vrea să dea maşina din curte pentru un porc în ogradă. „Dau fiat punto fabricat 2002 dizel motor 1.9 nu s au scos numere rosi. schimb cu porci”, scrie un bărbat pe olx.

Un alt proprietar, de data aceasta de prăşitoare, o oferă la schimb, pentru un porc. „Prășitoare cu fertilizare schimb cu porci. Stare foarte buna de funcționare”, suna anunţul pe olx.

Un alt amator de troc, mai plin de speranţă, îşi oferă câinele de pe bătătură contra porc de Crăciun. Omul dă asigurări celor interesaţi că patrupedul are toate vaccinurile făcute: „Schimb câine mascul Kangal cu porc de tăiat pentru Crăciun. E sănătos și are toate vaccinurile făcute”, a scris bărbatul.

Un proprietar de mobilă de bucătărie, cu tot cu aragaz, o pune la bătaie pe olx pentru o bucată de carne: „Vand mobila de bucătărie in stare foarte bună. se da cu aragaz ghiuveta baterie lungime 260.sau schimb cu animale”.

Pe site-urile de specialitate, oamenii mai dau la schimb contra porci de Crăciun, atâta timp cât cred că sunt în avantaj maşini, cereale, lemne, cântare sau alte animale.