Crăciun „Middleton”: Pippa cu chiloţi roşii, Carole dansând pe mese, William cu socrul în local FOTO

Kate şi William s-au hotărât anul acesta să rupă cu tradiţia regală de sărbători şi să petreacă un altfel de Crăciun, nonconformist, în familia Middleton, în Berkshire, şi nu împreună cu regina Elizabetha a II-a la reşedinţa de la Sandrigham. Artista Alison Jackson a realizat o sesiune foto care să ilustreze cum s-ar bucura familia Middleton de sărbătorile de iarnă.

RomaniaTV.net
23 dec. 2012, 15:06

Zis şi făcut, Kate şi William au ajuns deja acasă la  familia Middleton care i-a aşteptat cu braţele deschise ca să petreacă pe cinste un ultim Crăciun deloc protocolar înainte ca un alt viitor moştenitor la tronul Marii Britanii să vină pe lume, dezvăluie Daily Mail. 

Publicaţia britanică dezvăluie ce se întâmplă în spatele uşilor închise, la reşedinţa „Middletonilor” din Berkshire.  Imaginile depăşesc orice imaginaţie. Când le-o vedea regina!…

Ei, bine, toate acestea sunt o glumă, foarte reuşită de altfel, a ingenioasei şi îndrăzneţei artiste fotograf, câştigătoare a Premiului BAFTA, Alison Jackson, care nu este la prima ei farsă cu celebrităţi.