Crăciun prezidenţial la Sibiu: Klaus Iohannis a mers la restaurant, la Biserică şi la tenis

Preşedintele Klaus Iohannis a petrecut Crăciunul la un restaurant de lux din Sibiu, alături de soţie. Relaxat, el a făcut fotografii cu ceilalţi meseni, lângă un brad frumos împodobit, iar dimineaţă a fost la Biserică, pentru a asista la slujba de Crăciun.

26 dec. 2014, 10:49

La petrecerea de Crăciun, la care a ajuns împreună cu soţia, Carmen, puţin după ora 14, preşedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat cu clienţii. Un dintre ei, de câţiva anişori, a reuşit să-i smulgă un zâmbet larg şefului statului, potrivit România TV

Petrecerea a fost ţinută departe de ochii presei. În dimineaţa de Crăciun, preşedintele Klaus Iohannis a fost la slujba de la Biserică, unde toată lumea a ţinut să-i ureze Sărbători Fericite. Preşedintele a mers cu Prima doamnă la biserica romano-catolică din Sibiu, acolo unde obişnuia să se ducă în fiecare duminică sau de sărbătoare.

Citeşte şi Cum petrec politicienii de Crăciun. Ce mesaje au Ponta, Udrea, Năstase, Băsescu pentru români FOTO

Oamenii s-au bucurat să-l vadă pe preşedinte. Alţii au ţinut să aibă şi o amintire, aşa că i-au făcut poze preşedintelui.

Şi încă un amănunt important, Ioshannis şi-a făcut timp şi pentru o partidă de tenis, la clubul lui preferat, aşa cum îi este obiceiul. „Klaus Iohannis a ales să se relaxeze de sărbători la tenis. Atât în ajun, cât şi în prima zi de Crăciun, preşedintele a jucat tenis aici la baza sportivă deţinută de bunul său prieten Marius Vecerdea”, a dezvăluit o sursă din cadrul clubului.