Crăciunescu rămâne la CCA, chiar dacă vor fi aduşi arbitri străini

Într-o declaraţie făcută pentru România TV, preşedintele CCA a dezminţit zvonurile conform cărora ar demisiona în cazul în care vor fi aduşi arbitri din străinătate. De asemenea, el crede că Dumitru Dragomir are un interes direct în aducerea de arbitri străini.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 09:10
Crăciunescu rămâne la CCA, chiar dacă vor fi aduşi arbitri străini

Preşedintele CCA continuă războiul cu şeful LPF. Crăciunescu crede că Dragomir este purtătorul de cuvânt al unor patroni de cluburi care îşi doresc arbitri din afară la anumite meciuri.

Crăciunescu a mai declarat pentru România TV că FRF nu poate impune CCA-ului aducederea de brigăzi din strainatate. „Domnul Dragomir este purtătorul de cuvânt al unor persoane de la cluburi. Dar, între CCA şi FRF nu sunt rapoarte de subordonare. Daca Federaţia plăteşte baremurile arbitrilor, nu înseamana că le suntem subordonaţi„. FRF susţine însă, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că în conformitate cu statutul FIFA, Comisia Centrală a Arbitrilor are obligaţia de a se supune deciziilor Comitetului Executiv.

Referitor la arbitraj, Crăciunescu spune că potrivit regulamentelor Comitetul Executiv al FRF nu are dreptul să aducă arbitrii străini la meciurile din Liga 1, dar a subliniat că nu îşi va da demisia dacă acest lucru se va întâmpla.