Crăciunul, cea mai agitată perioadă din an. Cum faci faţă stresului de sărbători

Este cea mai frumoasa perioada din an. Dar si cea mai stresanta! Putinul timp pe care il ai la dispozitie pentru a face tot ceea ce ti-ai propus, te lasa epuizata atat la propriu, cat si la figurat, iar bucuria se estompeaza treptat si este inlocuita de stres.

RomaniaTV.net
14 dec. 2013, 09:18
Crăciunul, cea mai agitată perioadă din an. Cum faci faţă stresului de sărbători

Iata cateva sfaturi pentru a face fata mai bine acestei perioade agitate de Sarbatori.

Gasirea cadoului potrivit

Una dintre cele mai mari batai de cap pe care o are oricine in preajma Craciunului este legata de gasirea cadoului potrivit. Inghesuiala din mall-uri si din hypermarket-uri este o obisnuinta in aceste zile, iar daca nu ai nervii si psihicul tare risti sa nu te descurci si sa abandonezi lupta alegand ceva la intamplare doar de dragul de a fi un cadou.

Intocmeste din timp o lista pentru familie, prieteni si iubitul tau si ai grija sa incepi sa le cumperi cu mai multe zile inainte.

Citeşte şi: ZILE LIBERE de Sărbători: Cum vor fi recuperate zilele suplimentare acordate bugetarilor

Ia-ti cateva zile libere

Pe langa traditionalele zile libere dedicate sarbatorilor, daca lucrezi in mediul privat aranjeaza sa iti iei cateva zile de concediu. In acest fel, stresul se va mai diminua intrucat vei putea sa iti faci cumparaturile si sa gatesti preparatele traditionale in liniste, fara a intra in panica din cauza timpului. Profita la maximum si incarca-te cu energie chiar daca muncesti in bucatarie. Sunt activitati placute!

Citeşte mai mult pe ele.ro