Crăciunul, în varianta rap. Ce rapper celebru a renunţat la imaginea de dur pentru un colind VIDEO

Crăciunul se apropie şi spiritul sărbătorilor de iarnă îi cuprinde pe mulţi, chiar şi pe unul dintre cei mai duri rapperi din lume, care a ajuns de multe ori la închisoare, pentru consum de droguri, furt sau abuzuri comise asupra animalelor. DMX a lăsat deoparte imaginea dură pentru care este cunoscut şi a arătat că ştie să cânte un colind.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 20:45
Crăciunul, în varianta rap. Ce rapper celebru a renunţat la imaginea de dur pentru un colind VIDEO

Rapperul american, invitat la un post de radio din New York, a fost rugat să cânte cunoscutul colind „Rudolph The Red-Nosed Reindeer”, iar cântăreţul nu a refuzat.

Rapperul a declarat că îşi aminteşte versurile cântecului şi cu o voce extrem de răguşită a început să interpreteze melodia, într-o variantă acapela.

DMX s-a folosit de toate obiectele pe care le-a găsit în jur pentru a-şi susţine varianta colindului.

Imaginile cu DMX nu au întârziat să facă înconjurul lumii, înregistrarea video devenind deja virală pe YouTube.

În iulie 2011, rapperul DMX a fost eliberat din închisoare după ce a ispăşit o pedeapsă de şapte luni de închisoare, pentru că a încălcat termenii unui acord de eliberare condiţionată.

Earl Simmons, în vârstă de 40 de ani, a fost închis în decembrie 2010, după ce a recunoscut în faţa unui judecător că a încălcat termenii unui acord de eliberare condiţionată, consumând alcool în timpul unui concert din oraşul Scottsdale, din statul Arizona.

El se afla sub incidenţa acelui acord de eliberare condiţionată, după ce încercase, sub un nume fals, să evita plata unei facturi medicale de 7.500 de dolari.

Celebrul rapper a avut nenumărate probleme cu justiţia în statul Arizona, el reuşind, însă, de fiecare dată să beneficieze de un regim de eliberare condiţionată. Cel mai recent incident a constat în atacarea unui gardian cu o tavă, în închisoarea în care era reţinut. DMX a mai ajuns deja la închisoare, în trecut, pentru consum de droguri, furt şi abuzuri comise asupra animalelor.

Earl Simmons, cunoscut sub numele de scenă DMX, s-a născut pe 18 decembrie 1970 şi este un artist american care şi-a câştigat celebritatea la sfârşitul anilor 1990. Numele de scenă provine de la Dark Man X, un nume pe care îl folosea în timpul concertelor de rap pe care le susţinea.

Cel mai bun album al său a fost „And Then There Was X”, lansat în 1999, care conţine hitul „Party Up (Up in Here)”. DMX a vândut până în prezent peste 28 de milioane de albume pe plan mondial şi a apărut în câteva filme cu priză la public, precum „Să moară Romeo/ Romeo Must Die” (2000), „Parteneri neobişnuiţi/ Cradle 2 The Grave” (2003) şi „Ultima oră/ Last Hour” (2008).