CRAII din politică şi războaiele amoroase: Recorduri la nunţi, divorţuri în lanţ VIDEO

Celebri pentru războaiele din politică, oameni cu nume sonore de pe scena politică românească au la activ şi războaie amoroase. Unii au reuşit să bată recorduri la însurătoare, în timp ce alţii se întrec în divorţuri.

30 mai 2015, 14:20
CRAII din politică şi războaiele amoroase: Recorduri la nunţi, divorţuri în lanţ VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu, al doilea om in stat, detine recordul absolut in casatorii: cinci la activ.

Prima dată când s-a căsătorit abia terminase facultatea. Cu patru căsnicii eşuate şi cu o viaţă amoroasă tumultuoasă, Călin Popescu Tăriceanu nu s-a temut însă nicio clipă s-o ia de capăt şi să ducă în faţa altarului şi cea de-a cincea femeie de care s-a îndrăgostit, relatează România TV.

La puţin timp după divorţul de Ioana, sotia cu numarul 4, Călin Popescu Tăriceanu a fost surprins la braţul celei care i-a devenit a cincea soţie. Pe Loredana Moise şi fostul premier i-au unit pasiunea pentru modă dar şi cea pentru maşini.

„Spre deosebire de alti barbati care au avut o nevasta si mai multe legături extraconjugale, eu am preferat cu femeile pe care le-a iubit sa ma şi casatoresc”, s-a confesat Tăriceanu.

CITEŞTE ŞI PETIŢII pentru revocarea şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu

Acum, Loredana l-a facut pentru a treia oară tatic, pe fostul premier.

Valeriu Zgonea pare sa-i calce pe urme colegului sau din coalitia de guvernare. Presedintele Camerei Deputatilor e la a treia infatisare la starea civila.

„Unde-s doi, puterea creste, mereu”, spunea Zgonea. Acum, preşedintele Camerei Deputaţilor se pregateste de nunta la Palatul Snagov, la inceput de iulie. Mireasa se numeşte Laura Bumbu şi este consilier chiar la cabinetul lui Zgonea.

Cristian Boureanu a ingrosat si el lista politicienilor divortati de la noi. A fost insurat cu modelul Valentina Pelinel, iar acum are o relatie cu o tanara de doar 18 ani, Laura Dinca.

„Prima data mi-a placut de el ca om, il vedeam un om foarte linistit. Când l-am cunoscut, mi s-a parut ca chiar ne potrivim, deci nu e chiar asa linistit. (…) Ne distram , avem foarte multe in comun, in afara de filme”, spune iubita politicianului.