Craiova: Hoţul din cofetării a fost reţinut

Craioveanul care spărgea cofetăriile şi fura bunurile angajaţilor a fost reţinut luni seară pentru 24 de ore, informează oradestiri.ro.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 12:27
Craiova: Hoţul din cofetării a fost reţinut

„În cursul zilei de luni, în urma activităților specifice desfășurate a fost depistat Traian M., 31 de ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj”, a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Poliţiştii craioveni au fost alertaţi prima dată la începutul lunii ianuarie cu privire la un furt dintr-o cofetărie, dar se pare că bărbatul a spart două cofetării, valoarea bunurilor furate ridicându-se la 16.000 de lei.

„Din cercetările poliţiştilor craioveni a rezultat faptul că acesta a comis două fapte de furt, respectiv în noaptea de 6 spre 7 ianuarie a sustras bunuri dintr-o cofetărie, iar în noaptea de 19 spre 20 ianuarie  din altă cofetărie situată pe raza Secţiei 3 Poliţie. Cel în cauză a creat un prejudiciu  în valoare totală de 16.000 lei printre bunurile sustrase de suspect fiind şi sume de bani, ceasuri de mână şi bonuri valorice”, a adăugat Amelia Căprărin.

În cursul zilei de marţi, bărbatul va fi prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.