Craiova: Percheziţii la contrabandiştii de băuturi alcoolice şi haine

Patru percheziţii domiciliare au fost făcute, joi, în municipiul Craiova, de către poliţişti, în urma cărora două persoane au fost duse la audieri şi au fost ridicate băuturi alcoolice, haine şi cosmetice în valoare de 130.000 de lei.

RomaniaTV.net
21 iun. 2012, 15:24
Craiova: Percheziţii la contrabandiştii de băuturi alcoolice şi haine

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Amelia Căprărin, poliţiştii de la investigarea fraudelor aveau de mai multe luni informaţii despre doi bărbaţi care aduceau haine, băuturi alcoolice şi cosmetice aparţinând unor firme cunoscute pe care le vindeau pe piaţa neagră din Craiova.

În urma acestor informaţii, joi dimineaţă, poliţiştii şi mascaţii au făcut patru percheziţii domicililiare în baza unor mandate emise de procurorii de pe lângă Tribunalul Dolj.

„Din verificările făcute a rezultat că mărfurile erau achiziţionate de la mai multe persoane fizice din străinătate şi comercializate pe piaţa din Craiova fără ca operaţiunile să fie declarate la organul fiscal teritorial pentru impunerea veniturilor realizate”, a declarat Amelia Căprărin.

Ea a adăugat că toate bunurile găsite, în valoare de 130.000 de lei, au fost ridicate, iar două persoane au fost duse la audieri. După audieri, anchetatorii au decis ca cei doi să fie cercetaţi în stare libertate.

Pe numele celor doi suspecţi a fost deschis dosar penale pentru evaziune fiscală şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.