CRAIOVA – SEPSI 0-0. Oltenii rămân în spatele FCSB

CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

12 ian. 2021, 15:04
CRAIOVA – SEPSI 0-0. Oltenii rămân în spatele FCSB

CRAIOVA – SEPSI 0-0. Screciu a fost eliminat, în minutul 81, după un fault dur asupra lui Aganovici. Fofana a părăsit şi el terenul, după ce a primit două cartonaşe galbene într-un minut, primul pentru un fault, al doilea pentru proteste.

În clasament, lider este FCSB, cu 34 de puncte, echipă urmată de CSU Craiova, cu 33 de puncte, de CFR Cluj, 31 de puncte, şi de Sepsi, cu 28 de puncte.

Primul duel tare din 2021 se va juca marți, la Craiova, unde CS Universitatea o primește pe Sepsi, formație care aspiră la primele locuri, asta și datorită parcursului excelent din prima parte a campionatului.

UPDATE: Cu aproximativ o oră și jumătate înaintea primului fluier al partidei, la Craiova ninge abundent, dar organizatorii încearcă să înlăture zăpada așternută deja pe suprafața de joc.

CRAIOVA – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 12 IANAUARIE 2021. LIVE PE DIGI SPORT

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Screciu, Cicâldău – Bărbuţ, Mamut, Ofosu
Rezerve: L. Popescu, Vătăjelu, Mitran, Papp, Mateiu, Căpăţînă, Cîmpanu, Baiaram, Ivan
Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Mitrea, Ştefan – Aganovic, Vaşvari, Fofana, Achahbar – L. Fulop, Petrila
Rezerve: J. Collado, Bajrovic, Nouvier, Gal Andrezly, Golofca, L. Kovacs, Ştefănescu, Deligiannidis, Tincu

Sepsi a avut un tur excelent, în care a pierdut doar două meciuri, iar formația lui Leo Grozavu se află pe locul 4, cu 27 de puncte. Unul dintre eșecurile covăsnenilor a fost înregistrat chiar contra Craiovei, în tur, când oltenii se impuneau cu 1-0, după un gol semnat de Elvir Koljic.

La această partidă, Universitatatea Craiova nu îl va avea pe bancă pe antrenorul Corneliu Papură, care este suspendat, după ce a fost eliminat pentru proteste la ultimul meci al echipei sale.

CRAIOVA – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 12 IANAUARIE 2021.Craiova și Sepsi s-au mai întâlnit de 9 ori în Liga 1. Gazdele de azi au câștigat cinci meciuri, o partidă s-a încheiat la egalitate, iar covăsnenii au obținut trei victorii.

Oltenii au suferit în fața echipelor din „top 6”. Pe lângă victoria cu Sepsi, pe care au învins-o în extremis la limită, scor 1-0, chiar la debutul acestui sezon, juveții au mai reușit doar o victorie în fața echipelor care au terminat turul pe play-off, scor 4-1 în deplasare cu Viitorul Constanța. În rest, „alb-albaștrii” au pierdut acasă cu Academica Clinceni, scor 1-0 și FCSB, scor 2-0. În fieful campioanei CFR Cluj, Universitatea a terminat nedecis, scor 0-0, la ultima reprezentație din 2020.

Tot cu o remiză, scor 1-1, a încheiat anul și Sepsi, la Mogoșoaia cu FCSB, meci în care Leo Grozavu a fost eliminat, tehnicianul covăsnenilor urmând a începe anul în tribună, fiind suspendat.

Cu toate că sunt favoriți, juveții vor trebui să se îndrebuințeze serios pentru a obține victoria în fața unei formații agresive, foarte bine organizate, pe care mai mult ca sigur că o vor întâlni și în play-off.

Cupa României, tragere la sorţi. Derby-ul Dinamo – FCSB se joacă în optimi

CRAIOVA – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 12 IANAUARIE 2021. „Primul meci, primul hop. O adversară puternică. O echipă care are pretenții la titlu, ați văzut investiții ce sunt acolo. Va fi un meci dificil și pentru noi, dar și pentru ei. Am arătat că suntem o echipă puternică, pe care nu o poți învinge oricum. Lumea ne ia în seamă acum, va fi nevoie de mult mai mult ca să o păstrăm la acest nivel. Vom fi o nucă tare și în primăvară”, crede Grozavu.

Tehnicianul lui Sepsi dă deoparte problemele de la meciul tur, când roș-albii n-au primit un penalty și au primit un gol pe final dintr-un ofsaid nesemnalizat: „E istorie meciul tur. E mult timp de la acel joc. A avut istoria lui, la momentul respectiv am vorbit mult despre ce s-a întâmplat. Nu vrem să ne mai aducem aminte ce s-a întâmplat la momentul respectiv”, a mai zis Grozavu.

https://www.youtube.com/watch?v=HWC-kKQgiY4