Craiova şi-a mai luat atacant. Oltenii anunţă transferul lui „Predator” Fortes

Atacantul Carlos Fortes a semnat un contract valabil pe trei ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă un an, cu echipa de fotbal cu Universitatea Craiova, a anunţat clubul, marţi, pe site-ul său oficial.

05 feb. 2019, 09:00
Craiova şi-a mai luat atacant. Oltenii anunţă transferul lui „Predator” Fortes

Carlos Fortes, născut pe data de 9 noiembrie 1994, la Lisabona, este un fotbalist de picior drept şi are o înălţime de 1,88 m, posedând dublă cetăţenie, portugheză şi capverdiană. Carlos Fortes a reuşit să marcheze de cinci ori şi să ofere două pase decisive în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaş, în 19 meciuri în acest campionat.

Carlos Fortes, supranumit ”Predator” pe site-ul Universităţii, va efectua marţi după-amiaza primul antrenament cu echipa alb-albastră, el urmând să îmbrace tricoul cu numărul 29.

Achiziţionarea lui Fortes vine să suplinească plecarea căpitanului echipei din Bănie, Alexandru Mitriţă, la New York City FC.

Carlos Fortes a mai evoluat în cariera sa la Alta de Lisboa, SG Sacavenense, Pontinha, CD Nacional, Racing Santander B, Pacos de Ferreira, SC Braga B, Şanliurfaspor şi Vizela.