CRAIOVA – VIITORUL 1-2 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Derby în Cupa României 2019

CRAIOVA - VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. În prima manşă a semifinalei din Cupa României, Craiova întâlneşte pe teren propriu Viitorul Constanţa, joi, de la ora 20:00. Meciul este live şi pe RomaniaTV.net.

RomaniaTV.net
04 apr. 2019, 09:34
CRAIOVA – VIITORUL 1-2 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Derby în Cupa României 2019

CRAIOVA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Craiova este deţinătoarea en-titre a Cupei României, dar programul de sezonul trecut era unul mai uşor pentru olteni. Atunci, în semifinale au trecut de Botoşani, iar finala a câştigat-o împotriva celor de la FC Hermannstadt, care încă evolua în Liga a 2-a.

 

CRAIOVA – VIITORUL 1-2! A marcat RIVALDINHO, în min. 89!

CRAIOVA – VIITORUL 1-1! A marcat HOURI, în min. 77!

CRAIOVA – VIITORUL 1-0! A marcat BANCU, în min. 5!

CRAIOVA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Echipele de start:

Craiova: Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic, Briceag – Bic, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Fortes, Bancu. Antrenor: Devis Mangia.

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Ţîru, Ghiță, De Nooijer – Houri, T. Băluță, I. Vână – Calcan, Drăguș, I. Hagi. Antrenor: Gheorghe Hagi.

CRAIOVA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.

Craiova – Viitorul LIVE VIDEO – ECHIPELE PROBABILE:

Craiova: Pigliacelli – Acka, Kelici, T. Ferreira – Martici, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Bărbuț, Fortes, Mihăilă
Antrenor: Devis Mangia
Viitorul: Cojocaru – Șt. Boboc, Țâru, V. Ghiță, De Nooijer – Houri, Băluță, Vână – I. Hagi, Drăguș, Calcan
Antrenor: Gheorghe Hagi


Echipa antrenată de Devis Mangia va juca pe teren propriu, moment pentru elevii italianului să se revanşeze în faţa fanilor după înfrângerea din weekend, din derby-ul cu FCSB, meci încheiat cu victoria vicecampioanei, 3-2.  

În schimb, pentru Viitorul Cupa României poate reprezenta singura şansă de a prinde Europa League în sezonul viitor, din moment ce în campionat diferenţa dintre Viitorul şi locul 3, ocupat chiar de Craiova, este de şase puncte. 

Oltenii resimt oboseală după derby ul cu FCSB, înaintea turului din Cupă cu Viitorul. Gică Hagi şi-a odihnit titularii şi are aşteptări mari de la partida de la Craiova.
La aproape 5 ani de la ultima întâlnire în Cupă, Craiova şi Viitorul au iar duel în competiţia surprizelor. Oltenii s-au impus în octombrie 2014 după prelungiri şi s-au calificat în sferturi. Acum, gazdele suferă, înaintea turului din semifinale. dacă Hagi şi-a odihnit elevii în 0-0 la Sepsi, oltenii şi-au epuizat resursele în derby ul pierdut la FCSB.

„Din punct de vedere mental e ok. Știm ce am făcut bine și ce trebuie să îmbunătățim. Noi nu avem intenția de a menaja jucători pentru acest meci”, a spus Devis Mangia. „Ei au odihnit câțiva jucători pentru acest meci. Vor fi dornici să arate că vor să meargă mai departe. Jucăm acasă și trebuie să luăm o primă opțiune pentru calificare”, a spus și Bancu.

Craiova – Viitorul LIVE VIDEO Gică Hagi: „Va fi un meci frumos!”

Gică Hagi e convins că întâlnirea dintre cele două formații va oferi un adevărat spectacol. „Regele” nu și-a ascuns intenția de a ajunge în finala Cupei României cu Viitorul, o performanță neatinsă până acum.

„Va fi meci frumos ca întotdeauna între noi. Ne dorim să jucăm pentru prima oara finala Cupei României. E o performanţă că am ajuns în premieră în semifinale, acum vrem şi în finală!”, a spus Gheorghe Hagi la conferinţa de presă care a prefaţat prima manşă din semifinale.

,

,

„Craiova nu e demoralizată după eşecul cu FCSB, din contră! Leul e rănit, ca să mă refer la sigla lor, dar ‘Regele’ e la noi. E o presiune pozitivă la ei, publicul dă un mare sprijin în a obţine performanţe. Craiova, aşa cum a spus şi Mangia, se va bate pe ambele fornturi, campionat şi Cupă”, a spus Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, la ProSport LIVE.

  • La jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor aplica prevederile art.30.9 din ROAF.
  • Conform articolului 54, punctul 2 din ROAF, jocurile din Liga I, Liga 2 şi Liga 3, campionatul de fotbal feminin, precum şi cele din Cupa României (faza naţională) pot începe numai dacă la teren sunt prezenţi medicul delegat şi medicul echipei gazdă.
  • În conformitate cu articolul 30, punctul 11 din ediţia 2018 a ROAF, regulament aprobat în şedinţa Comitetului de urgenţă din 20 iulie 2018, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situaţia jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiţia ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri.
  • În privinţa numărului maxim de jucători extracomunitari folosiţi în jocurile din Cupa României, se aplică următoarea regulă: ”dacă într-un joc se întâlnesc echipe din aceeaşi categorie, se aplică regulile stabilite pentru categoria respectivă”
  • Echipele din Liga I, participante la jocuri din Cupa României, sunt obligate ca pe pe tot parcursul competiţiei să respecte dispoziţiile privind numărul minim de jucători sub 21 de ani stabilite de art. 45 din ROAF. (sursa: cuparomaniei.frf.ro)

„Va fi prima parte a unui meci tur-retur. Este un joc important şi sper şi frumos, aşa cum au fost majoritatea meciurilor noastre cu Viitorul. Vrem Cupa României şi luptăm pentru mai mult de locul 3, aşa că Viitorul nu se bate numai cu noi pentru locul 3, fiindcă acolo ar putea fi altă echipă. Nu vorbesc despre jucătorii altor echipe, dar la Academia lui Hagi sunt cei mai buni şi mai interesanţi jucători din România şi pentru că zic eu, îi vedem la echipele naţionale, unde sunt mulţi crescuţi de Hagi. Suntem OK din punct de vedere mental, ştim ce am greşit la FCSB, să vedem fizic cum stăm. Avem şi probleme de lot, poate chiar mai multe decât la meciul cu FCSB”, a declarat Devis Mangia despre partida cu Viitorul.

„Va fi un meci frumos, aşa cum a ieşit întotdeauna între noi. Vrem să jucăm şi noi pentru prima dată în finala Cupei României. Sunt toate premisele să iasă un meci frumos. Atmosfera e foarte frumoasă şi sper să ne ridicăm şi noi la nivelul meciului, al suporterilor şi al atmosferei. Suporterii merită să vină la stadion, se vor bucura de fotbal”, a declarat Hagi.

„Am folosit o echipă la Sepsi, una care mi-a dovedit că am un lot bun şi mă pot duce cu 10 jucători noi. Acum veţi vedea 11 jucători noi care vor începe. Cred că ştiţi deja formaţia, nu mai are rost s-o zic. N-avem accidentări, am vorbit cu staff-ul după meci”, a mai spus acesta.

Partidele retur vor avea loc 23-25 aprilie.  Finala Cupei României, sezonul 2018-2019, se va disputa pe data de 25 mai, la Ploieşti, pe arena “Ilie Oană”.