CRBL, criticat pentru FOTOGRAFIA OBSCENĂ cu Coloana Infinitului

Publicat: Joi, 19 Iulie 2012 10:40 // Actualizat: Joi, 19 Iulie 2012 10:41 // Sursa: RTV.net

Şi-a bătut joc de Coloana Infinitului, iar acum este criticat de oameni din întreaga lume. Gestul lui CRBL, care s-a fotografiat cu opera lui Brâncuşi pe post de falus, a stârnit reacţii dure. Un palestinian a declarat că în ţara lui nu ar fi scăpat cu viaţă după o asemenea faptă.

Foto: România TV

Turiştii care vin să admire opera lui Constantin Brâncuşi dezaprobă gestului lui CRBL şi cred că acesta a stricat imaginea României. Un palestinian, în vârstă de 25 de ani, aflat în trecere prin Târgu Jiu, a spus că în ţara lui, dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, un astfel de gest ar fi fost sancţionat radical. Artistul şi-a dat seama că a greşit şi şi-a cerut scuze.

"Cred că îmi doresc să schimb multe în ţara asta, măcar pentru viitorul Alesiei, şi departe de mine gândul de a întina numele şi moştenirea lăsată de marele BRÂNCUŞI. Dacă am greşit, sunt şi eu om. S-arunce piatra, cine n-are vină!", este mesajul postat de cântăreţ.

Pe un site de socializare, CRBL a primit peste 6.000 de aprecieri pentru această fotografie. În acelaşi timp, sunt sunte de comentarii dure la adresa artistului.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iul 23:07
...– nici măcar obscenă – pe facebook și în scurt timp este hulit.  Ca să accentueze gravitatea mesajului transmis de fotografie, România tv citează un turist palestinian care afirmă nici mai mult nici mai puțin “că în ţara lui, dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, un astfel de gest ar fi fost sancţionat...
19 iul 16:11
Răspunde | Votează email 5 email
Tepes jr.
Ce poti avea in cap, ca sa te gandesti sa faci o asemenea poza cand ajungi langa un monument de cultura ?! Ai in cap, fix ceea ce gandesti si arati, o lupa:) Ce caterinca, misto, manelistilor !
19 iul 10:54
Răspunde | Votează email -4 email
Vlad
Bai.. poza e facuta la caterinca.. nu ca ar fi vrut sa ia in ras sau ceva opera lui Brancusi..Dar evident ca s-au gasit cativa comunisti care sa sara in sus!
1
EUR
4.7274
RON
22 Aug
noapte 18 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H