CRBL, dezvăluiri inedite despre soția lui, Elena: „Ea, de-a lungul anilor, a preferat discreția”

CRBL și Elena participă la emisiunea Power Couple de la Antena 1, unde au trecut împreună prin experiențe care i-au dus de la iubire la frică.
Alina Costache
24 ian. 2024, 21:40
CRBL, dezvăluiri inedite despre soția lui, Elena: „Ea, de-a lungul anilor, a preferat discreția”
CRBL și Elena, soția lui, participă la Power Couple România

CRBL și soția lui, Elena, participă împreună la Power Couple România – La bine și la greu, cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil la Antena 1, din 5 februarie. Nouă cupluri de vedete s-au luptat să întreacă probe spectaculoase pentru titlul de cel mai tare cuplu din România și premiul cel mare, de 50.000 de euro.

„Pentru mine, Power Couple înseamnă o experiență diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, dezamăgire, lacrimi, zâmbete, realitate. Un fel de all inclusive”, a declarat Elena Andreianu, care a intrat în această competiție alături de soțul ei, CRBL, la Neața cu Răzvan și Dani.

„Experiența Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic și că putem trece peste orice obstacol”, a adăugat CRBL.

Citește și: Motivul pentru care CRBL nu participă la Survivor All Stars: „Ce să caut aici când toată lumea știe joaca”

Este pentru prima dată când artistul participă la o emisiune alături de partenera sa și de aceea spune că acest show dezvăluie o latură a personalității sale pe care nu a mai expus-o până acum.

„Acum, cu doamna mea alături, veți vedea un alt CRBL”, a declarat artistul, care are, împreună cu Elena, o căsnicie de 15 ani, cei doi fiind și părinții unei fetițe, pe nume Alessia.

Dansul a fost pasiunea care i-a adus împreună în urmă cu 16 ani, când s-au cunoscut în culisele unui show TV. Astfel, nunta lor a fost una atipică, tematica fiind perioada prohibiției, în stilul videoclipului „Oficial îmi merge bine” al trupei cu care s-a lansat CRBL, Simplu.

Citește și: CRBL, trădat în dragoste. Artistul nu poate uita că a fost înșelat de iubită, în urmă cu mult timp. ”Am și față de prost câteodată”

Fiica lor, Alessia, a venit pe lume după doi ani și, deși declară că apariția ei le-a mai încetinit ritmul, cei doi au avut curajul de a-și asuma mai multe mutări, chiar și peste hotare, în Spania. Nu la fel a fost, însă, atunci când au avut de luat decizia plecării în Malta, la filmările pentru Power Couple România – La bine și la greu.

„Recunosc că mi-a fost greu să iau decizia de a participa la Power Couple”, a mărturisit Elena. „Da, a fost complicat s-o conving să meargă cu mine în această competiție. Ea, de-a lungul anilor, a preferat discreția. Deci a fost nevoie de muncă de convingere”, a completat CRBL.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!