CRBL, dezvăluiri inedite despre soția lui, Elena: „Ea, de-a lungul anilor, a preferat discreția”

CRBL și Elena participă la emisiunea Power Couple de la Antena 1, unde au trecut împreună prin experiențe care i-au dus de la iubire la frică.

24 ian. 2024, 21:40
CRBL, dezvăluiri inedite despre soția lui, Elena: „Ea, de-a lungul anilor, a preferat discreția”
CRBL și Elena, soția lui, participă la Power Couple România

CRBL și soția lui, Elena, participă împreună la Power Couple România – La bine și la greu, cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil la Antena 1, din 5 februarie. Nouă cupluri de vedete s-au luptat să întreacă probe spectaculoase pentru titlul de cel mai tare cuplu din România și premiul cel mare, de 50.000 de euro.

„Pentru mine, Power Couple înseamnă o experiență diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, dezamăgire, lacrimi, zâmbete, realitate. Un fel de all inclusive”, a declarat Elena Andreianu, care a intrat în această competiție alături de soțul ei, CRBL, la Neața cu Răzvan și Dani.

„Experiența Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic și că putem trece peste orice obstacol”, a adăugat CRBL.

Citește și: Motivul pentru care CRBL nu participă la Survivor All Stars: „Ce să caut aici când toată lumea știe joaca”

Este pentru prima dată când artistul participă la o emisiune alături de partenera sa și de aceea spune că acest show dezvăluie o latură a personalității sale pe care nu a mai expus-o până acum.

„Acum, cu doamna mea alături, veți vedea un alt CRBL”, a declarat artistul, care are, împreună cu Elena, o căsnicie de 15 ani, cei doi fiind și părinții unei fetițe, pe nume Alessia.

Dansul a fost pasiunea care i-a adus împreună în urmă cu 16 ani, când s-au cunoscut în culisele unui show TV. Astfel, nunta lor a fost una atipică, tematica fiind perioada prohibiției, în stilul videoclipului „Oficial îmi merge bine” al trupei cu care s-a lansat CRBL, Simplu.

Citește și: CRBL, trădat în dragoste. Artistul nu poate uita că a fost înșelat de iubită, în urmă cu mult timp. ”Am și față de prost câteodată”

Fiica lor, Alessia, a venit pe lume după doi ani și, deși declară că apariția ei le-a mai încetinit ritmul, cei doi au avut curajul de a-și asuma mai multe mutări, chiar și peste hotare, în Spania. Nu la fel a fost, însă, atunci când au avut de luat decizia plecării în Malta, la filmările pentru Power Couple România – La bine și la greu.

„Recunosc că mi-a fost greu să iau decizia de a participa la Power Couple”, a mărturisit Elena. „Da, a fost complicat s-o conving să meargă cu mine în această competiție. Ea, de-a lungul anilor, a preferat discreția. Deci a fost nevoie de muncă de convingere”, a completat CRBL.