CRBL s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un accident rutier uşor

Cunoscutului cântăreţ CRBL i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă după ce a fost implicat duminică, în jurul orei 15,00, într-un accident rutier uşor în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional Centura Bucureştiului, în zona localităţii Ştefăneştii de Jos, din direcţia Pantelimon către Otopeni.

RomaniaTV.net
14 oct. 2013, 08:57
CRBL s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un accident rutier uşor

Potrivit poliţiştilor din Ilfov, când a ajuns la intersecţia cu Drumul Judeţean 200, artistul nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere din autoturismul lovit de lovit de artist.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele lui CRBL s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Nu este însă primul accident al artistului. În 2008, cântăreţul a fost lovit din spate de un microbuz de marfă. În 2006, CRBL a avut permisul reţinut, în urma unui accident pe care l-a provocat în Capitală. În plus, el a încasat mai multe amenzi de-a lungul timpului pentru depăşirea vitezei legale.