CRBL, schimbare radicală după divorțul de Elena! Cum e viată de burlac după 16 ani de căsnicie: „Sunt foarte prins”

CRBL și Elena au decis că este momentul ca fiecare să își vadă de viața lui. Acum artistul este nevoit să se reobișnuiască cu viața de burlac.

20 apr. 2024, 23:12
CRBL, schimbare radicală după divorțul de Elena! Cum e viată de burlac după 16 ani de căsnicie: „Sunt foarte prins”
CRBL, schimbare radicală după divorțul de Elena! Cum e viată de burlac după 16 ani de căsnicie: „Sunt foarte prins”

După o călătorie de 16 ani pe același drum, CRBL și soția sa, Elena, au hotărât să schimbe direcția. Într-un anunț public surprinzător, postat la început de aprilie, cei doi au dezvăluit că au decis să se despartă, cerând respect pentru decizia lor și intimitate în această perioadă. Cu toate acestea, curiozitatea publicului nu rămâne nesatisfăcută, iar detalii despre noua lor viață încep să iasă la iveală.

Citește și: Oana Matache, apariție deochiată în plină zi! Cum a reacționat Radu Siffredi când și-a văzut iubita în ipostaza asta

Se pare că cei doi nu mai împart același acoperiș de la pronunțarea divorțului. CRBL a luat o decizie radicală, optând să înceapă totul de la zero. A renunțat la vechea locuință și s-a mutat într-un nou spațiu. Acolo, și-a creat un refugiu, aducând mobilă proaspătă, pe care a asamblat-o chiar cu mâinile sale, marcând astfel un început simbolic al unei noi etape din viața sa.

Eduard Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, și soția sa, Elena, au făcut acest pas hotărât pentru viitorul lor individual, în urma participării lor la Power of Couple, unde poate fiecare a găsit o altă perspectivă asupra propriei călătorii.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a anunțat CRBL, în mediul online.

După ce au anunțat divorțul în mod public, CRBL și soția sa au solicitat respect pentru hotărârea lor și au refuzat să ofere detalii suplimentare. Cu toate acestea, noi informații încep să iasă la iveală, iar sursele CANCAN.RO aduc lumina asupra noilor dezvăluiri. Contactat pentru comentarii, artistul a evitat să ofere orice informație, dar a confirmat că a investit considerabil pentru a personaliza noul său cămin, marcând astfel o tranziție către un stil de viață mai independent.

„Sunt foarte prins. Montez mobila”, a spus acesta.

Citește și: Motivul pentru care oamenii scad în înălțime pe măsură ce îmbătrânesc! Foarte puțini oameni știu asta despre corpul lor