Creatoare de modă băută la volan, circ în plină stradă cu poliţiştii VIDEO

O creatoare de modă din Iaşi care a urcat băută la volan a făcut circ cu poliţia duminică dimineaţă. Agenţii care au tras-o pe dreapta au dus muncă de lămurire minute în şir cu tânăra ca să o convingă să iasă din decapotabilă şi să sufle în fiolă. Femeia ba le spunea că a băut o cupă de şampanie, ba două pahare de vin, ba că nu merge la spital până când nu vine prietenul ei.

07 mart. 2016, 10:56
Creatoare de modă băută la volan, circ în plină stradă cu poliţiştii VIDEO

Tânăra în vârstă de 28 de ani a atras atenţia poliţiştilor din cauză că circula cu maşina decapotată, deşi afara era foarte frig. Aceasta se mai afla împreună cu o prietenă când a fost trasă pe dreapta de oamenii legii. 

Femeia a făcut un adevărat circ după ce a refuzat minute în şir să sufle în alcooltest. Mai mult, tânăra creatoare de modă a susţinut că merge la spital doar după ce ajunge iubitul ei, patronul unui club de fiţe din Iaşi. Bărbatul, la rândul lui, este condamnat pentru evaziune fiscală, potrivit ziarulevenimentul.ro.

În cele din urmă a ajuns la faţa locului şi iubitul tinerei, iar împreună au mers la spital. După ce a suflat în etilotest, poliţiştii au decoperit o alcolemie de 0,31 la mie alcool pur în aerul expirat.

Pentru fapta sa, tânăra a rămas fără permis timp de 90 de zile.

Citeşte şi O româncă, cea mai bună creatoare de modă din Spania VIDEO