Creatorul celebrului serial Squid Game, anunţ despre al doilea sezon. Ce se întâmplă cu personajul principal VIDEO

Hwang Dong-Hyuk, producătorul coreean al serialului Squid Game, care a făcut senzaţie după lansarea pe Netflix, a dezvăluit ce se va întâmpla cu sezonul al doilea. Creatorul și scenaristul în vârstă de 50 de ani are planuri mari!

05 apr. 2022, 14:57
Creatorul celebrului serial Squid Game, anunţ despre al doilea sezon. Ce se întâmplă cu personajul principal VIDEO
Creatorul cebrului serial Squid Game, anunţ despre al doilea sezon

Creatorul celebrului serial Squid Game, anunţ despre al doilea sezon. Producătorul sud-coreean a declarat că cel de-al doilea sezon din „Jocul Calamarului” este în lucru și aduce momente surpriză.

Creatorul celebrului serial Squid Game, anunţ despre al doilea sezon. Ce se întâmplă cu personajul principal

Continurea cu sezonul al doilea a fost confirmat încă de la finalul anului trecut de Netflix. „A fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru al doilea sezon, așa că aproape că nu avem de ales” a spus Hwang Dong-Hyuk, conform NYPost. „Da, voi spune că va exista într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. Sunt în procesul de planificare în prezent”, a mai adăugat producătorul coreean, care a mai adăugat că personajul principal din primul sezon, Seong Gi-Hun, interpretat de actorul Lee Jung-Jae, va avea un rol surprinzător în al doilea sezon.

Adevăratul Joc al Calamarului. Un bărbat a fost condamnat la moarte şi executat pentru că a introdus serialul Squid Game în Coreea de Nord

Serialul Squid Game („Jocul Calamarului”) s-a clasat pe locul 1 în zeci de țări, iar fanii au etichetat filmul ca fiind plină de violență excesivă. Acum, Hwang Dong-Hyuk a mai dezvăluit că are în lucru un film care se va numi Killing Old People Club sau K.O. Club, bazat pe un roman scris de Umberto Eco: „Va fi mai violent decât Squid Game!”.

Jucătorul numărul 001 din Squid Game dezvăluie cum celebritatea serialului Netflix i-a schimbat viaţa. „Simt că plutesc”