Jucătorul numărul 001 din Squid Game dezvăluie cum celebritatea serialului Netflix i-a schimbat viaţa. „Simt că plutesc”

Actorul O Yeong-su, cel care interpretează rolul jucătorului 001 în serialul de mare succes Jocul Calamarului, povesteşte cum i s-a schimbat viaţa, după ce producţia Netflix l-a făcut faimos.

22 oct. 2021, 14:38
Jucătorul numărul 001 din Squid Game dezvăluie cum celebritatea serialului Netflix i-a schimbat viaţa. „Simt că plutesc”

Actorul în vârstă de 77 de ani a vorbit despre partea întunecată a celebrităţii, pe care a dobândit-o peste noapte, în mai puţin de o lună, o dată cu serialul Squid Game.

Yeong-su a vorbit și despre „sindromul Jocul Calamarului” și chiar a spus că atât de mulți oameni încearcă să-l contacteze, încât a trebuit să o roage pe fiica lui să-l ajute. „Simt că plutesc. Asta mă face să mă gândesc: „Trebuie să mă calmez, să-mi organizez gândurile și să fiu mai reținut”. Atât de mulți oameni m-au contactat și, pentru că nu am un manager care să mă ajute, îmi este greu să gestionez volumul de apeluri și mesaje pe care le-am primit. Așa că fiica mea m-a ajutat„, a spus acesta, citat de Daily Mail.

Citeşte şi Jocul Calamarului a generat venituri de aproape un miliard de dolari, în mai puţin de o lună. Cifrele care aruncă în aer box-office-ul

„Lucrurile s-au schimbat destul de mult. Când ies într-o cafenea sau undeva pe-afară, acum trebuie să fiu conștient de cum arăt în faţa celorlalți. Mă face să mă gândesc că este greu să fii faimos”, mai spune el.

Actorul a cărui carieră a început în urmă cu aproape şase decenii a vorbit și despre filosofia sa de viaţă, spunând: „Societatea noastră recunoaște adesea doar primul loc, de parcă toți ceilalți nu contează. Ca și cum doar primul loc ar exista, iar locul al doilea este lipsit de sens. Dar chiar dacă locul doi a pierdut în fața locului întâi, locul al doilea a învins locul trei. Deci toată lumea este de fapt câștigătoare„.

Citeşte şi Protagonista din Squid Game, cel mai urmărit serial al momentului, apariție îndrăzneață pe coperta revistei Vogue


loading...