CREATURA BIZARĂ care a şocat INTERNETUL. A fost descoperit un CAL CICLOP VIDEO

Atunci când vine vorba de creaturi bizare, colecţia Universităţii din Copenhaga este una specială. Astfel, aici şi-au găsit locul un porc cu un singur ochi, o raţă cu patru picioare şi un cal ciclop.

08 nov. 2014, 14:28
CREATURA BIZARĂ care a şocat INTERNETUL. A fost descoperit un CAL CICLOP VIDEO

Un cal cu un singur ochi a reuşit să deruteze oameni de ştiinţă din Danemarca, aceştia încercând în prezent să determine dacă este vorba de un capriciu al naturii sau ceva mult mai sinistru. Poreclit „Ciclopul”, mânzul s-a născut în Zeeland, Danemarca, în cursul verii trecute, murind imediat după naştere, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un NOU NĂSCUT a băgat spaima în arabi pe reţelele de socializare: „ANTICRISTUL s-a născut deja!” VIDEO

Ulterior, cadavrul său a fost oferit oamenilor de ştiinţă care l-au tăiat și au păstrat doar capul. Profesorul Henrik Elvang Jensenconsideră că ochiul s-a dezvoltat în acest mod ca urmare a unei „malformații severe” a sistemului nervos al animalului.

Citeşte şi Un rechin ciclop a fost descoperit în California VIDEO

Oamenii sunt fascinaţi de astfel de defecte, deoarece dezvăluie diversitatea biologică. Aceasta arată că natura poate fi foarte ciudată. Astfel de mutații pot să apară la toate animalele și chiar la oameni. Este o fuziune a doi ochi așa că conține de două de mai multe lucruri. Defectele accidentale sunt rare, dar nu și cercetate„, a declarat profesorul.