Un NOU NĂSCUT a băgat spaima în arabi pe reţelele de socializare: „ANTICRISTUL s-a născut deja!” VIDEO

Reţelele desocializare arabe au fost inundate de rapoarte conform cărora un copil născut în Tel Aviv cu un ochi și fără nas este "Dajjal" (echivalentul islamic al Anticristului).

RomaniaTV.net
20 dec. 2013, 09:47
Un NOU NĂSCUT a băgat spaima în arabi pe reţelele de socializare: „ANTICRISTUL s-a născut deja!” VIDEO

„Experții” musulmani explică modul în care acest copil se încadrează în profeția Coranului, și cum, atunci când el va avea 40 de ani, va conduce o armată de 70.000 de evrei și 70.000 de tătari și oamenii ignoranți îl vor urma și îl vor încorona Regele Regilor, potrivit JewishPress.

CITEŞTE ŞI: APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO

Videoclipul a primit un număr enorm de coemntarii, din cauza caracteristicilor neobișnuite ale copilului, care au ridicat întrebări cu privire la apariția lui Anticrist.

Dr. Mohammed Shahat, un membru al Academiei de Cercetare Islamice, a negat că bebeluşul din videoclip este Anticristul. El a spus într-un interviu la telefon: „Anticristul nu va apărea decât după revenirea lui Isus, pacea fie asupra lui … Nu există nici o bază religioasă care să confirme că copilul este Anticristul, cel descris în cărțile sfinte.”

Citeşte şi:  PROFEŢIA ŞOC a lui Nostradamus care e pe cale sa se împlinească

Există o singură problemă. Acest „copil ciclop” s-a născut în 2008 în Bolivia, şi nu la Tel Aviv, cum susţin cei care au creat toată această vâlvă.