Creatură MORTALĂ descoperită pe străzile unui orăşel. Localnicii au rămas înmărmuriţi FOTO

Localnicii unui oraş din Marea Britanie au rămas cu gura căscată când mai mulţi oameni au descoperit un piton lung de patru metri şi jumătate într-un canal din apropierea unui parc.

04 mart. 2015, 10:36

Deoarece nu au ştiut că pitonul este mort, oamenii au chemat imediat poliţia. Anchetatorii din Rishton au fost şocaţi de descoperire şi modul în care a ajuns pe străzi este un mister total, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un prezentator TV, înghiţit de viu de un ANACONDA. Imaginile, cu adevărat ŞOCANTE, au scârbit telespectatorii

Cu toate acestea, există mai multe ipoteze, cea mai viabilă fiind aceea că şarpele a fost abandonat chiar de stăpân în canal deoarece ajunsese prea mare.

 „Am discutat problema în consiliu şi am ajuns la concluzia că şarpele era prea mare că să fie ţinut în casă. Dacă asta s-a întâmplat într-adevăr, persoană nu are suflet, pentru că în Rishton avem un magazin de reptile şi ar fi putut să ducă pitonul acolo. Oamenii trebuie să ştie, înainte de a le cumpără, că aceste reptile cresc foarte mult„, a declarat un consilier local.

Citeşte şi Video şocant: Un anaconda regurgitează un animal de mari dimensiuni