Un prezentator TV, înghiţit de viu de un ANACONDA. Imaginile, cu adevărat ŞOCANTE, au scârbit telespectatorii

Postul de televiziune Discovery Channel a fost atacat dur în perioada recentă după ce s-a descoperit că urmează să difuzeze un episod în care un prezentator este inghitit de viu de un şarpe anaconda.

11 nov. 2014, 10:16
Un prezentator TV, înghiţit de viu de un ANACONDA. Imaginile, cu adevărat ŞOCANTE, au scârbit telespectatorii

Prezentatorul american Paul Rosolie, de 26 de ani, s-a lasat prada unui exemplar de şarpe anaconda de aproximativ 10 metri lungime după ce şi-a luat toate măsurile de protecţie, purtând un costum special de protecţie împotriva sucului gastric al şarpelui. Mai mult, pentru a fi o pradă şi mai atractivă, tot costumul a fost acoperit în sânge de porc, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O MONSTRUOZITATE de ŞARPE a fost DECAPITAT, după ce era să OMOARE un bărbat FOTO

Această emisiune, produsă de Discovery Channel, care va fi difuzată pe 7 decembrie în SUA, a generat deja numeroase critici în rândul militanţilor ecologişti, care au considerat că gestul bărbatului reprezintă „un abuz de cea mai joasă speţă comis asupra unui animal”.

 

Cu toate acestea, el a ţinut să contrazică acest punct de vedere prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Twitter.

Citeşte şi Video şocant: Un anaconda regurgitează un animal de mari dimensiuni

„Dacă m-aţi cunoaşte, aţi şti deja că eu nu aş răni niciodată o fiinţă vie. Va trebui să priviţi emisiunea şi să vedeţi cum vor decurge lucrurile„, a scris el pe internet.